Agent landet i Istanbul: Kjærs konge-kontrakt skal på plads

Simon Kjærs agent Mikkel Beck er mandag eftermiddag landet i Istanbul, hvor der skal forhandles en aftale på plads med Fenerbahce  

Simon Kjær her i Atatürk lufthavnen med sin svenske kæreste Elina, og farmand Jørn Kjær i skjorte. (Foto: Milliyet)
Simon Kjær her i Atatürk lufthavnen med sin svenske kæreste Elina, og farmand Jørn Kjær i skjorte. (Foto: Milliyet)

Tingene ændrer sig med lynets hast for landsholdsforsvarer Simon Kjær.    

Lørdag aften tæt på midnat stod han i Mixed Zone efter 2-0 sejren over Serbien i Parken og anede ikke, at han skulle til Istanbul dagen efter.

Det havde hans agent Mikkel Beck med vilje ikke informeret ham omkring for ikke at forstyrre optakten til den vigtige kvalkamp.

Simon Kjær blev hentet i en luksus-bil af Fenerbahces repræsentanter søndag (Foto: Milliyet) Intl. fodbold Den nye lønkonge: Så meget kan Kjær tjene i Tyrkiet

Så var det meningen, at Kjær kun ville rejse til Istanbul for at se på forholdene i Fenerbahce, men nu er det sandsynligt, at han forlader storbyen med en konge-kontrakt i hånden.

Mandag eftermiddag landede Kjærs agent, tidligere landsholdsspiller Mikkel Beck, i Istanbul. Sammen med Kjær skal de vises rundt på storklubbens faciliteter og have et mere detaljeret møde med klubbens ledelse.

En slukøret Pierre-Emile Højbjerg forlader træningen søndag aften (Foto: Lars Poulsen) U21EM U21-chok: Pierre-Emile Højbjerg skadet

Hvis alt går som planlagt, så tager Simon Kjær med sin svenske kæreste Elina Gollert rundt og kigger på mulige steder at bo i Istanbuls mest eksklusive områder, mens Mikkel Beck så går i gang med de afsluttende forhandlinger omkring en kontrakt, der bliver på tre år med option på yderligere et år.

Kjærs agent Mikkel Beck til venstre sammen med svenske agent Martin Dahlin (Ole Frederiksen)
Kjærs agent Mikkel Beck til venstre sammen med svenske agent Martin Dahlin (Ole Frederiksen)
 

Beck og Fenerbahces ledelse har allerede diskuteret de overordnede lønrammer på plads, og det var derfor, at Beck anbefalede, at man tog ned og kiggede på forholdene.

Aziz Yildirim ved præsentationen af Diego til Fenerbahce - Diego og Simon Kjær er  tidligere holdkammerater i Wolfsburg (Foto: AP) Intl. fodbold Simon Kjær-bejler styres af kriminel

Som Ekstra Bladet kunne fortælle mandag morgen, så bliver Simon Kjær, hvis han skriver under, den bedst betalte danske spiller lige pt.

Årslønnen vil være omkring de 30 mio. kr. netto, da tyrkiske klubber klarer skatten for spillerne. Lige nu er det Nicklas Bendtner med 23 mio. kr. brutto, der er den bedst betalte danske fodboldspiller.

Simon Kjær har fået en modtagelse som en rockstjerne i Istanbul (Foto: Milliyet)
Simon Kjær har fået en modtagelse som en rockstjerne i Istanbul (Foto: Milliyet)
  

I Frankrig krydser Kjærs klub Lille fingre for, at aftalen falder på plads. Parterne er enige om en transfersum, der lander tæt på de 75 mio. kr.

Men i weekenden har man aftalt, at den udbetales, så Lille får 55 mio. kr. her og nu, og så resten i rater i takt med Kjærs kampantal og kvalifikation til Champions League.

Lille har brug for pengene, så det vil være en fantastisk handel for den franske klub, der hentede Kjær i Wolfsburg for to år siden for omkring 15 mio. kr.

13 kommentarer
Vis kommentarer