Agger dropper landsholdet: Fremtiden skal på plads

Daniel Agger har meldt afbud til Kirin Cup for at få tid til at få afklaret sin videre fodboldkarriere

Daniel Agger har efter samråd med landstræner Åge Hareide meldt afbud til Kirin Cup for at få tid til at få afklaret sin videre fodboldkarriere.

Det meddeler DBU torsdag.

Daniel Agger bliver erstattet af Mathias "Zanka" Jørgensen fra FC København.

- Jeg har haft nogle gode samtaler med Daniel, og vi er i fællesskab blevet enige om, at det vigtigste for Daniel er at finde ud af, hvad der skal ske med fodbolden, siger landstræner Åge Hareide.

Agger skiftede i august 2014 fra Liverpool til Brøndby på en to-årig kontrakt, som altså udløber til sommer. Kontraktudløbet betyder, at den 31-årige forsvarsspiller står foran at skulle beslutte, hvilken vej hans karriere skal tage derfra.

Ekstra Bladets sportskommentator Allan Olsen er ikke i tvivl om, hvad der giver mening for Daniel Agger. Læs hans bud her

Senest har flere medier spekuleret i, at Agger kan være på vej til Fenerbache i Tyrkiet, hvor hans forsvarsmakker på landsholdet, Simon Kjær, er ansat.

- Han har brug for tid til at få tingene på plads, og når vi sammenholder det med, at han også er småskadet, så har vi besluttet, at det er bedst, han bliver hjemme, forklarer landstræner Åge Hareide.

Mathias "Zanka" Jørgensen var senest udtaget til A-landsholdet i forbindelse med kampene mod Frankrig og USA i marts 2015.

Et Agger-exit vil gavne både Brøndby og spillerenFoto: Philip Davali Allan Olsen Agger-exit er perfekt for begge parter!

Det er store penge, Daniel Agger kan tjene i Tyrkiet. (Foto: Philip Davali) Brøndby Her er lønnen Fenerbahce lokker Agger med

Brøndby vil gerne forlænge med Daniel Agger, der menes at få i omegnen af 450.000 kr. om måneden. Det er mere tvivlsomt med de fem øvrige, der har kontraktudløb om blot  to måneder. (Foto: Lars Krabbe) Sport Brøndby-profilers løn afsløret: En million lønkroner i spil til sommer

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

44 kommentarer
Vis kommentarer