Agger tager skraldet

Gik ufrivilligt fra at være jubilar til at ligne en jubelnar

Ekstra Bladet gav karakterer til landsholdet efter kampen mod Skotland. Se klippet her

Skotland vandt 1-0 over Danmark og Åge Hareides tropper kom dermed helt ned på jorden efter den nyudnævnte landstræners premiere-sejr mod Island i sidste uge.

Både Kasper og Peter Schmeichel forstår at sætte en forsvarsspiller på plads. Foto: Lars Poulsen og Simon Bellis/Sportimage Landsholdsfodbold - 29. mar. 2016 - kl. 22:24 Som far så søn

Det skotske mål blev sat ind i første halvleg, da anfører Daniel Agger desværre gik fra at være jubilar til at ligne en jubelnar, da han i sin 75. landskamp totalt fejlbedømte boldens fart, så Matt Ritchie kunne smutte igennem og score på en målløs Kasper Schmeichel.

- Jeg misforstår Schmeichel. Jeg tror, at han kommer ud, men jeg skulle selvfølgelig bare have sparket den væk. Hvis der er en, der skal tage ansvaret, så tager jeg det selvfølgelig, lød det fra Daniel Agger efter kampen til Kanal 5s reporter i Skotland.

Fodbold er ikke for de stumme, sagde Søren Lerby engang og det måtte Agger give den gamle midtbanegeneral ret i.

- Nogen gange skal fodbold spilles med munden. Jeg tror ikke, at fejlen opstod på grund af det nye system. Jeg tror bare, at Kasper kommer ud.

Generelt var Agger ikke glad for første halvleg, hvor holdet ikke spillede aggressivt nok, men generelt er han tilfreds med den første landsholdssamling under Åge Hareide.

- Ja, jeg har en god fornemmelse. Jeg er positiv. Også overfor systemet.

35 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere