Agger: Vi gør det svært for os selv

Landsholdsanføreren var dybt skuffet over endnu et pointtab i en skæbnekamp for Danmark

Daniel Agger er irriteret over, at han selv og resten af landsholdet spillede, som de gjorde mod Armenien. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger er irriteret over, at han selv og resten af landsholdet spillede, som de gjorde mod Armenien. (Foto: Lars Poulsen)

JEREVAN: (Ekstra Bladet): Det er Daniel Agger, der er kaptajnen på landsholdet. Manden der er den sidste til at forlade den synkende skude, og det var også Agger, der var blandt de sidste, der dukkede op af omklædningsrummet efter skuffelsen i Armenien.

Brøndby-anføreren var tydeligt mærket af endnu et pointtab i en så vigtig landskamp, og at endnu et 0-0 resultat kom så få dage efter skuffelsen på hjemmebane mod Albanien.

- Det er bare ikke godt nok. Langt fra. Det er også inklusiv mig selv. Der er masser af forklaringer, men dem kan vi ikke bruge til noget som helst lige nu. De her to kampe uden mål, det er altså ikke lige, hvad vi havde sat næsen op efter, lød det fra Daniel Agger.

Durmisi har grebet chancen: Kan ikke bruge det til noget

EM-skæbnen er ude af Danmarks hænder. I hvert fald når det gælder om de to forreste pladser, der giver direkte kvalifikation til slutrunden i Frankrig næste sommer. Det var absolut ikke, hvad Agger og resten af landsholdet havde håbet på før de to kampe.

- Vi gør det svært for os selv i sådan en kamp som mod Armenien. Og vi har i den grad også gjort det svært for os selv i forhold til at komme med til EM.

- Når man ser på den situation, vi stod i før den her kamp, så er det da absolut noget af det værste, jeg har været med til i min tid på landsholdet. Vi havde alle muligheder for at hente seks point i de her to kampe, så det er dybt skuffende, at vi står tilbage med to, lød det fra Daniel Agger.

Delaney: Ikke i vores hænder længere

Landsholdsbacken Lars Jacobsen var helt enig med sin anfører.

- Jeg står her og føler, at jeg har tabt to fodboldkampe. Sådan føles det. Vi er selvfølgelig et bedre hold end Armenien, men når vi ikke kan gå ud og bevise det, så kan vi jo ikke stå og påstå, at vi er bedre end det, lød det fra Jacobsen.

Nu slutter Danmark af med en svær udekamp mod Portugal i Braga om en måned. Men ingen har opgivet håbet endnu.

- Vi må søge de point, vi stadig kan få i den her gruppe, og så må vi overlade det til andre, hvor vi ender. Det er den situation, vi har bragt os i. Men selvfølgelig bliver det rigtig svært mod Portugal, forklarede Daniel Agger.