Alexis Sanchez vil tage VM-revanche på hjemmebane

Brasilien sendte Chile ud af VM i sommer, og i aften vil Alexis Sanchez revanchere det nederlag, når holdene mødes på hans normale hjemmebane, Emirates Stadium i London.

Få spillere har mere at revanchere end Alexis Sanchez, når Chile og Brasilien i aften mødes. Arsenal-profilen udlignede ganske vist til 1-1 i ordinær spilletid af VM-ottendedelsfinalen i sommer, men han brændte også i den efterfølgende straffesparkskonkurrence.

Netop revanche er det, han søger, når de to sydamerikanske lande i aften mødes på Sanchez' normale hjemmebane, Emirates Stadium. Og så er det kun ekstra sjovt, at en gammel ven spiller for modstanderen.

- Jeg er spændt og beæret over at spille for Chiles landshold mod vores store rivaler Brasilien foran de fantastiske Arsenal-fans på Emirates Stadium. Jeg ser også frem til at spille mod min gode ven Neymar. Kampe mellem Brasilien og Chile er altid spændende opgør, og for mig er det kun mere specielt, at kampen bliver spillet på Emirates Stadium, siger Sanchez til fifa.com.

Der skal imidlertid en jætteindsats til, hvis chilenerne skal råde bod på sommerens VM-exit. Brasilien har således klaret sig fremragende under den nye landstræner Carlos Dunga. Syv sejre på stribe i venskabskampe er det blevet til, og senest slog man Frankrig med 3-1 i Paris i torsdags.

3 kommentarer
Vis kommentarer