Annonce:
Annonce:

Anføreren nægter at takke vikarlandsholdet: De valgte side

Vikarspillerne satte sig over kollektivet ved at stille op i testkampen mod Slovakiet, mener Simon Kjær

Torsdag landede vikarlandsholdet i Roskilde og ræsede direkte til Brøndby (Video: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

AARHUS (Ekstra Bladet): Simon Kjær blokerede et Gareth Bale-skud med hovedet og måtte tage tælling.

Og landsholdets kaptajn er parat til at parere endnu flere projektiler oven på den konflikt, der var ved at losse dansk fodbold tilbage til de glade amatør-dage.

Selv om Faxes vikarer i Trnava sikrede, at landsholdet ikke risikerer en altødelæggende UEFA-karantæne, så er der ingen forståelse eller taknemmelighed at spore fra landsholdets anfører.

- I min verden var det aldrig det rigtige landshold. Derfor siger jeg også, vi er ubesejret i 20 landskampe, konstaterede Simon Kjær efter slutfløjtet.

- Sådan som jeg er, så bakker jeg ikke op om det. Det kan godt være, at det blev sagt, at de spillere ikke tog side i sagen… men det gjorde de jo.

Annonce:

- Jeg vil hellere sige tak til de 990 spillere, der sagde nej inden… Det har ikke været nemt. En af mine bedste venner spiller 2. division… og sagde nej. Skal man se egoistisk på sagen, så kan jeg godt se, at får han aldrig muligheden for at spille en landskamp.

- Så jeg kan godt sætte mig ind i deres situation, men det er ikke ensbetydende med, at jeg er enig.

Er du ikke glad for, at kampen blev spillet?

- Jo, men jeg ville gerne selv have spillet den, sagde han.

Simon Kjær har spillet en kæmperolle omkring den konflikt, der lammede landsholdet i sidste uge. Og hans betydning i løsningen torsdag kan ikke overdrives.

- Jeg har snakket meget i telefon det seneste stykke tid. Det vil jeg gøre igen. Det er ikke det, jeg helst vil bruge tid på. Når min store dreng for tre uger siden spurgte, hvorfor jeg snakkede så meget telefon, så kan I forestille jer, hvordan det har været de seneste par uger og tre dage. Det vil jeg helst være fri for.

Annonce:

- Vi har vores del af ansvaret, og DBU har deres, så må vi komme videre, siger Simon Kjær, der kommer til at tage del i de forhandlinger, der genoptages mandag. Og han tror på, at parterne er kommet så vidt, at løsningen kommer let.

- Der er ikke nogen, der har vundet noget på det her. Det er en stor tabersag. Jeg håber på, at det her bliver ’a walk in the park,’ siger han og afviser at konflikten handler om grådighed hos landsholdets spillere – især de største stjerner som Christian Eriksen og Simon Kjær selv.

- Jeg kunne aldrig gå ind til en forhandling kun for at gavne mig. Det handler om kollektivet. Det gør mig ked af det, når billedet bliver skabt, at vi er grådige. Det kunne ikke være mere forkert, fastslår landsholdets anfører.

- Jeg tror, at vi giver rimelig meget til bredden. Vi har ikke behov for at skilte med, at vi er gavmilde. Vi har ingen grund til at pudse vores glorie, siger han.

Modstander har lavet revolution - men kan få røvfuld mod Danmark

Taxa-selskab står frem: Bendtner brækkede hans kæbe - vi er dybt rystede

Forstå fodboldkonflikten: Her er de fire afgørende punkter

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: