Annonce:
Annonce:

Argentinsk vanvid: Horder jagter Messi

Superstjernen tog sig tid til at gå på restaurant i Buenos Aires mandag. Og så gik det ellers stærkt

Superstjernen tog sig tid til at gå på restaurant i Buenos Aires mandag. Og så gik det ellers stærkt. Se de vilde billeder her

Se video fra det store kaos her.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Efter sigende skulle det være rigtig godt at gå på argentinsk restaurant og få sig en bøf.

Men det kan godt være, glæden går lidt af, hvis man føler sig nedstirret af flere hundrede mennesker, der står og synger ens navn ude på gaden, mens hele restauranten bliver lyst op af deres forbandede mobiltelefoner.

Vi her på redaktionen har godt nok ikke prøvet det, men får vi fat i Lionel Messi på et tidspunkt, skal vi nok huske at spørge, hvordan det føles.

For det skete for den argentinske verdensmester mandag aften lokal tid i Palermo-distriktet i hovedstaden Buenos Aires.

Messi, der er hjemme for at deltage i de to venskabskampe mod henholdsvis Panama og Curacao, tillod sig at tage familien med ud og spise på en såkaldt parrilla. Efter sigende skete det under nogenlunde ro og fradragelighed. I hvert fald i begyndelsen.

Annonce:

Men Messi på gaden i Buenos Aires svarer til Michael Jackson, Michael Laudrup og Dronning Margrethe på gaden i København.

Så det varede ikke længe, før folk stimlede sammen ude foran restauranten, og flere kom hurtigt væltende til. For at få et glimt af giraffen.

Som tv-billederne her i artiklen viser, var der et værre postyr, da familien forlod restauranten, men der var smil over hele ansigtet hos hovedpersonen, der synes at befinde sig godt som verdensmester i hjemlandet.

Det lykkedes at komme sikkert ind i den ventende bil takket være bodyguards, der dog måtte arbejde for godt for lønnen.

Argentina spiller de to venskabskampe på El Monumental i Buenos Aires og Estadio Único Madre de Ciudades oppe i Santiago del Estero i den nordlige del af landet. De første landskampe på hjemmebane efter triumfen i Qatar i december.

Og du kan godt glemme det. Der er udsolgt. Ifølge det argentinske fodboldforbund ansøgte omkring halvanden million mennesker om mulighed for at købe billet.

Messi blev verdensmester med Argentina i december. Det kunne de godt lide hjemme i Sydamerika. Foto: Kyodo/AP/Ritzau Scanpix
Messi blev verdensmester med Argentina i december. Det kunne de godt lide hjemme i Sydamerika. Foto: Kyodo/AP/Ritzau Scanpix
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: