Michael Ribers på ligalandsholdet

Michael Ribers bliver den tredje spiller fra FC Nordsjælland, der skal med ligalandsholdet til januar. Han kommer med på afbud fra OB's Ulrik Laursen

Michael Ribers fra FC Nordsjælland skal med på ligalandsholdets tur til USA og Mellemamerika. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Michael Ribers fra FC Nordsjælland skal med på ligalandsholdets tur til USA og Mellemamerika. (Foto: Jesper Stormly Hansen)

Michael Ribers blevet onsdag udtaget til ligalandsholdets træningstur til USA og Mellemamerika i januar. Den 25-årige forsvarsspiller kommer med på afbud fra OB's Ulrik Laursen, der har meldt fra af private årsager.

- Michael var med på vores bruttoliste, da vi valgte den oprindelige trup til Ligalandsholdet, og nu får vi så chancen for at se ham i aktion internationalt og få bekræftet vores opfattelse af ham som en stabil og meget spilintelligent forsvarsspiller, forklarer landstræner Morten Olsen i en pressemeddelelse fra DBU.

I forvejen er Ribers holdkammerater fra FC Nordsjælland Thomas Kristensen og Morten Nordstrand udtaget til turen.

Ligalandsholdets rejse begynder den 15. januar og slutter 14 dages senere. Undervejs spiller holdet mod USA, El Salvador og Honduras.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen