Olsen bestemte selv lønforhøjelsen

FODBOLD: DBU's generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, bekræfter, at DBU accepterede Morten Olsens første lønkrav

Morten Olsen har tilsyneladende grund til at være tilfreds med den forbedrede aftale med DBU. (Foto: AP)
Morten Olsen har tilsyneladende grund til at være tilfreds med den forbedrede aftale med DBU. (Foto: AP)
Morten Olsen har forlænget kontrakten med DBU frem til og med VM-slutrunden i Sydafrika i 2010.

- Vi har i Morten Olsen den mest kompetente landstræner, vi kan tænke os. Han er efterspurgt til de største klubhold og landshold i Europa, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde ham nogle vilkår, som betyder, at han fortsat vælger at lægge sin energi og kompetence i arbejdet med vores landshold og talentudvikling herhjemme, siger DBU's generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, i en pressemeddelelse.

Jim Stjerne Hansen vil ikke kommentere detaljerne i kontraktforlængelsen, men generalsekretæren bekræfter, at Morten Olsen selv har sat nullerne i kontrakten.

- Vi bad Morten Olsen komme med sit forslag til økonomien i aftalen. Det gjorde han, vi vurderede hans udspil, og kom frem til, at det var ganske rimeligt i forhold til den kompetence, vi er sikret med netop Morten Olsen som landstræner.

På eftermiddagens pressemøde var det naturligvis en tilfreds Morten Olsen som fortalte om bevæggrundene for kontraktforlængelsen.

- Jeg har været gennem store overvejelser om min fremtid. Det er et fantastisk spændende arbejde, men for mig at se kan der også være tale om mit sidste trænerjob, og derfor ville jeg være sikker på, at jeg også vælger rigtigt, sagde Morten Olsen, som også ser frem til at deltage nere i talentudviklingen.

- Vi har også talt sammen om en større deltagelse fra min side i talentudviklingsarbejdet. Det ser jeg meget frem til at få mulighed for at påvirke de kommende år. Vi har store udfordringer foran os, men vi har også talenterne til det.