DBU til Schalke: Olsen bliver her

Schalke 04 skal ikke regne med at skrive kontrakt med Morten Olsen som ny cheftræner. I DBU vil man beholde landstræneren

Morten Olsen bliver som landstræner til 2014, hvis det står til DBU (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsen bliver som landstræner til 2014, hvis det står til DBU (Foto: Lars Poulsen)

Morten Olsen er ifølge tyske Bild blandt kandidaterne til cheftrænerposten i Schalke 04, der skal have ny mand i spidsen for holdet til sommer. 

Klubbens nuværende træner Jens Keller er umiddelbart kun ansat for resten af sæsonen, idet han tog over fra fyrede Huub Stevens i efteråret, og nu bliver Morten Olsen altså nævnt som mulig afløser sammen med Roberto di Matteo og Michael Büskens samt førnævnte Jens Keller. 

I Schalke 04 skal man dog ikke regne med, at Morten Olsen kommer til klubben til sommer. I DBU har man således ikke tænkt sig at slippe den danske landstræner før kontraktudløbet i sommeren 2014.

- Vi forholder os ikke anderledes til det, end vi har gjort før. Vi har kontrakt med Morten Olsen frem til sommeren 2014, og vi regner med, at han i hver fald er her indtil den udløber. Det her har før været oppe og vende, og jeg har også talt med Morten om det. Han har hele tiden sagt, at han ikke løber fra en aftale, så vi forholder os til kontrakten. Derfor kan det først komme på tale tidligst i 2014, siger DBU's generalsekretær Jim Stjerne-Hansen til tipsbladet.dk.

Læs også:

Se også: Tysk storklub lokker: Olsen kan være væk til sommer

Han forstår imidlertid godt, at Morten Olsen tilsyneladende er en kandidat i Schalke 04.

- Det er ikke overraskende for os. Vi har set det før, og jeg tror, at Morten Olsen har været oppe og vende i alle tyske klubber, når der er blevet diskuteret  trænerkandidater. Som han har præsteret og stadig gør, er det klart, at han vil være et interessant navn i Tyskland, så det er ikke overraskende, siger Jim Stjerne-Hansen. 

Morten Olsen har kontrakt med DBU frem til sommeren 2014, men i unionen er man endnu ikke begyndt at overveje fremtiden. 

- Som jeg har sagt et par gange i den forgangne uge, så evaluerer vi ikke situationen, før vi når hen i efteråret. Vi evaluerer først, når kvalifkationen er overstået i oktober eller forhåbentligt november ( hvor eventuelle play-off-kampe skal spilles, red.). Indtil da forholder vi os til kontrakten, der udløber i 2014, siger Jim Stjerne-Hansen, der samtidigt fastslår, at man ikke skal regne med at se Olsen som ny Schalke-træner til sommer. 

Jim Stjerne-Hansen afviser samtidigt, at DBU har modtaget en henvendelse fra Schalke 04.

I Schalke 04 har man afvist at kommentere de navne, der er blevet bragt i spil til cheftrænerjobbet. 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere