Morten Olsen: Bulgarien er bedre end Tjekkiet

Bulgarien er en sværere modstander for det danske fodboldlandshold end Tjekkiet, vurderer landstræneren.

Mens Danmark vandt 3-0 ude over Tjekkiet fredag aften i VM-kvalifikationens gruppe B, så bankede Bulgarien i den samme gruppe miniputterne fra Malta med hele 6-0 på hjemmebane.

Selvom de resultater ikke kan sammenlignes, så vurderer landstræner Morten Olsen, at Bulgarien, som gæster Parken på tirsdag, er et bedre hold end Tjekkiet

- Bulgarien er for mig - og så kan I sige, at det er trænersnak - men et bedre hold end Tjekkiet.

- Du får ikke - på trods af, at de har spillet mange kampe på hjemmebane - så mange point ud af ingenting.

- Bulgarien spiller godt, har gode spillere, og de har kun tabt en af holdets seneste otte kampe, siger Morten Olsen.

Landstræneren minder om, at Bulgarien forud for sidste sommers EM-slutrunde blandt andet slog de hollandske viceverdensmestre i Holland. Den kamp så Morten Olsen, da han forberedte sig på at møde Holland ved EM.

- Det var dér, vi først fik øje på Bulgarien. Dér tænkte vi: Hold da op, det er et godt fodboldhold. Og det har de også bevist i de kampe, de har spillet hidtil i VM-kvalifikationen, lyder det fra Morten Olsen.

Bulgarien har på andenpladsen i gruppe B ni point for fem kampe, mens Danmark har fem point for fire kampe. Italien topper gruppen med 10 point for fire kampe.

Til hele regnestykket hører med, at Bulgarien allerede har spillet fire af holdets i alt fem kampe på hjemmebane. Danmark har endnu ikke mødt Malta, og danskerne har allerede spillet de på papiret tre sværeste udekampe - nemlig mod Italien, Bulgarien og Tjekkiet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere