Bendtners spindoktor går solo

- Nicklas er god til fodbold, han er ikke ekspert i medier. Derfor køber han medierådgivning hos mig, siger Jesper Lynghus, der er på vej med sit eget kommunikationsfirma

Bendtner foran byretten med kommunikationsrådgiver Lynghus til højre i billedet. Nu går sidstnævnte solo. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Bendtner foran byretten med kommunikationsrådgiver Lynghus til højre i billedet. Nu går sidstnævnte solo. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Vi kender ham som Nicklas Bendtners kommunikationsmæssige fejeblad, Jesper Lynghus, der i sin egenskab af kommunikationsrådgiver og kreativ direktør i Kraft & Partners har fungeret godt og grundigt som brandslukker den seneste tid.

Fra 1. maj går han som anden fodboldangriber solo, når manden med det imponerende grå overskæg 1. maj spiller på egen hjemmebane fuld tid. Det sker, når han åbner sit eget firma, Jesper Lynghus Kommunikation.

Se også: Bendtners dyre branderter

- Lige nu kan jeg leve af at rådgive, undervise og være mig selv og det er ret vigtigt for mig - at kunne bestemme selv, siger Lynghus, der giver en meget simpel forklaring på, hvorfor en mand som Nicklas Bendtner overhovedet har brug for medierådgivning, når den for tiden skadede landsholdsangriber skøjter på tynd is i offentligheden.

- Nicklas er god til fodbold, han er ikke ekspert i medier. Derfor køber han medierådgivning hos mig, ligesom jeg køber mig til tandlægehjælp, hvis jeg knækker en tand.

- Vi kan ikke alle sammen være eksperter i det hele. Vågn nu op og kom med ind i det 21. århundrede. Kendte mennesker – eller virksomheder i krise - kan ikke bruge al deres tid på medier, fastslår Jesper Lynghus.

Som samtidig pointerer, at han godt kan blive en smule træt, når eksempelvis Bendtner og andre af klienterne træder ved siden af, men trods alt ikke mere træt end at kommunikationsrådgiveren hurtigt kommer op på hesten igen.

Landsholdsfodbold - 5. mar. 2013 - kl. 16:09 Nedtrykt Bendtner foran retten: Værste dag i mit liv

- Jeg bliver muggen og ærgerlig på deres vegne, men ellers tager vi den derfra.

- Jeg er ikke 'luksus-rådgiver', der først suger blitzlys og derefter vimser væk, når det bliver slemt.

- Enten er man til stede, eller også er man ikke. Det er dét her – at skabe ro i balladen - der er jobbet, siger den nuværende kommunikationsrådgiver og snart selvstændige forretningsmand.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere