Så meget koster det at flytte træningslejr til Spanien

null

Tilbage i 2007 flyttede DBU også træningslejren til Marbella. Her ses Niclas Jensen, Morten Nordstrand, Leon Andreasen, Dennis Rommedahl, Simon Poulsen og Dennis Sørensen. (Foto: Lars Poulsen)
Tilbage i 2007 flyttede DBU også træningslejren til Marbella. Her ses Niclas Jensen, Morten Nordstrand, Leon Andreasen, Dennis Rommedahl, Simon Poulsen og Dennis Sørensen. (Foto: Lars Poulsen)

Det kolde vejr med frostgrader duer ikke, når man skal bruge en grøn og jævn bane op til en af de vigtigste landskampe i flere år.

Helsingør Stadion har ikke varme i banen og er derfor ikke brugbar op til kampen mod Tjekkiet fredag 22. marts.

Derfor rejser Morten Olsen og mindst 17 af de udtagne spillere allerede søndag til Malaga med kurs mod Marbella i Sydspanien for at forberede sig til skæbnematchen mod Tjekkiet i Olomouc.

Læs også:

Fodbold - 12. mar. 2013 - kl. 17:06 Sportschef: Morten Olsen kommer med søforklaringer

Shorts eller skijakke
Casper Sloth og Dennis Rommedahl er to af de spillere, der først kan støde til truppen mandag, fordi de spiller senere søndag.

– Vi forventer, at det koster os omkring 500.000 kr. ekstra at flytte træningslejren til Sydspanien, oplyser DBU’s kommunikationschef Lars Berendt.

Derved får landsholdet samme forberedelse som op til EM-kvalifikationskampen mod Spanien i 2007. Her drog Morten Olsen også til Marbella for at få de bedste forberedelser op til kampen.

– Jeg vil hellere træne i short, end i skijakke, smiler Morten Olsen, der kan se frem til en temperatur i omegnen af 20 grader, når landsholdstruppen søndag lander i Malaga.

Læs også:

Se også: Olsen: Vi er også målfarlige uden Bendtner

I sidste uge havde Olsen sendt assisterende landstræner Torben Storm til Olomouc for at se nærmere på baneforholdene i den tjekkiske provinsby.

– Der er varme i banen, og jeg ved, at tjekkerne også vil gerne have en jævn fodboldbane. Det forventer jeg vi får. Derfor skal vi forberede os bedst muligt, fastslår landstræneren.0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere