Kvindelandsholdet i fodbold skal have ny træner

Kenneth Heiner-Møller stopper som landstræner for kvindelandsholdet i fodbold efter EM til sommer

Kenneth Heiner-Møller stopper som landstræner. (Foto: AP)
Kenneth Heiner-Møller stopper som landstræner. (Foto: AP)

Landstræneren for kvindelandsholdet i fodbold, Kenneth Heiner-Møller, stopper på posten efter EM til sommer, meddeler Dansk Boldspil-Union.

Heiner-Møller, der har haft jobbet i syv år, tiltræder i stedet i en nyoprettet stilling i Team Danmark, hvor han får ansvar for talent- og kompetenceudvikling for landstrænere og sportschefer.

- Jeg har været med i en meget spændende udviklingsperiode for dansk kvindefodbold, og arbejdet med kvindelandsholdet har været og er fortsat meget motiverende, siger Kenneth Heiner-Møller, der slår fast, at al fokus lige nu er rettet på succes ved EM i Sverige.

- Jeg ser meget frem til at forsøge at skabe et resultat til sommerens slutrunde, og mine ambitioner med holdet bliver ikke mindre af, at jeg har truffet dette karrierevalg, lyder det fra den snart forhenværende landstræner i en pressemeddelelse fra DBU.

Kenneth Heiner-Møller spillede under navnet Kenneth Christiansen, da han selv var aktiv i klubber som B93, AGF og ungarske Ferencvaros.

Siden skabte han sig en karriere som træner, hvor det blev til et dansk mesterskab med Brøndbys kvinder, inden han i 2006 overtog landstrænerposten.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere