Tilfreds Agger har lagt skaderne bag sig

Daniel Agger har ikke misset en eneste Premier League-kamp på grund af skader i denne sæson

- Jeg har fundet den rette dosering og den rette træningsmængde, og det er vejen frem for mig, siger Daniel Agger om sin storform denne sæson (Foto: Tariq Mikkel Khan)
- Jeg har fundet den rette dosering og den rette træningsmængde, og det er vejen frem for mig, siger Daniel Agger om sin storform denne sæson (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Det er sjældent, at fodboldlandsholdets anfører Daniel Agger kan troppe op til en landsholdssamling efter en lang periode helt uden skadesproblemer, men tingene ser ud til at lysne for den tidligere så skrøbelige spiller.

Han er fast inventar i Liverpools midterforsvar og holder kun pause, når der står mindre vigtige cupkampe på programmet, og det er en ny følelse for forsvarsspilleren at være i en så stabil spillerytme.

- Det er gået godt. Jeg har næsten spillet samtlige kampe, og det er en stor bedrift i sig selv for mit vedkommende, siger Daniel Agger i et iskoldt lokale under nationalstadion i Makedonien, hvor det danske landshold forbereder sig på onsdagens testkamp.

Læs også:

Se også: Her er Olsens kanin

Han har helt ekstraordinært kun misset én ud af Liverpools 25 Premier League-kampe i denne sæson, og det var på grund af en karantæne.

Samtidig har han fået et stort ansvar i manager Brendan Rodgers' forsøg på at skabe et nyt storhold på Anfield.

- Jeg føler mig godt tilpas, og det er vigtigt. Jeg har ikke været skadet i et stykke tid. Jeg har fundet den rette dosering og den rette træningsmængde, og det er vejen frem for mig.

Læs også:

Se også: AGF-duo udtaget til landsholdet

- Der har været en klar plan i den måde jeg har trænet og restitueret på. Det er grunden til, at jeg har spillet alle de kampe, og det er selvfølgelig positivt, når det har været, som det har været de sidste mange år, siger Daniel Agger.

Onsdag aften venter årets første landskamp, nemlig testkampen i Skopje mod makedonerne.

En kamp uden point på spil, men efter det dårlige år 2012 er der noget at rette op på.

- Det er altid rart at være sammen med de andre omkring landsholdet, men når det så er sagt, så skal der også leveres resultater, lyder det fra kaptajnen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere