Olsen har brug for 'speedspiller' Rommedahl

Dennis Rommedahl er en af syv EM-spillere, der er blevet droppet til næste uges landskamp mod Slovakiet - men han er ikke sat af landsholdet

Den 34-årige Brøndbyspiller Dennis Rommedahl er noteret for 21 mål i 118 landskampe. (Foto: Jens Dresling)
Den 34-årige Brøndbyspiller Dennis Rommedahl er noteret for 21 mål i 118 landskampe. (Foto: Jens Dresling)

Morten Olsen udtog i dag en landsholdstrup uden Dennis Rommedahl. Jo, du læste rigtigt - uden Dennis Rommedahl, der er noteret for 118 landskampe og har været fast mand under Morten Olsens landstrænerregime.

- Heldigvis har vi stadig på holdet - og det er vel den eneste, der stadig er tilbage på holdet fra min tid - Dennis Rommedahl, som heldigvis gerne vil tage en tørn mere, og vi får også brug for ham. Det er jeg overbevist om, sagde Morten Olsen på dagens pressemøde i Brøndby, hvor han udtog en 20-mandstrup til næste uges træningskamp mod Slovakiet.

Læs også:

Se også: Mortens tre kaniner

- Han har været en god mand, og han vil også i fremtiden være en god spiller for os. Man har brug for speed. Det viste EM også. Jeg så kampe med Spanien, hvor de havde problemer, når de ikke havde hurtige spillere på fløjene.

- Speedspillere med en vis kvalitet søger alle efter, og så mange har vi ikke af dem. Vi har en del, som vi håber kan komme op og have stabilitet på højt plan, sagde Morten Olsen, der forklarede Rommedahls fravær fra truppen på følgende måde:

Læs også:

Se også: Olsen dropper syv EM-spillere

- Rommedahl har vi valgt at se bort fra i denne kamp. Han har kun spillet en halvleg. Han spiller muligvis en hel kamp på søndag, det ved vi ikke, men hvis vi ikke kender ham efter 118 kampe, så er der et eller andet galt.

- Så lad ham stille og roligt få trænet godt, og så ved vi, hvor han er. Vi har også en hel træningsuge før den ene kamp, vi skal spille i september, så vi skal nok finde hinanden igen igennem en del træninger, lød det fra landstræneren, der også valgte at se bort fra en stribe andre EM-spillere som Simon Kjær, Simon Poulsen og Thomas Kahlenberg, der alle har 'transferproblemer'.

Danmark spiller mod Slovakiet på onsdag i Odense kl. 20.15. Næste gældende kamp er VM-kvalifikationskampen mod Tjekkiet på hjemmebane i Parken 8. september.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen