UEFA trækker Bendtner-afgørelse

- Vi må være forberedte på flere scenarier både at spille med og uden Bendtner mod Tjekkiet, siger assisterende landstræner Peter Bonde

Nicklas Bendtner-sagen afgøres ikke inden landskampen i næste uge. (Foto: AP)
Nicklas Bendtner-sagen afgøres ikke inden landskampen i næste uge. (Foto: AP)

Bekymringer er der nok af for landstrænerduoen, Morten Olsen og Peter Bonde.

For ikke nok med at en række spillere endnu ikke har fundet en ny klub og derfor savner grundformen, de må også vente med en afklaring på Nicklas Bendtners mulige karantænedom i VM-kvalifikationskampen mod Tjekkiet.

DBU har anket afgørelsen og havde håbet på en dom før testkampen i næste uge mod Slovakiet i Odense, men det ønske efterkommer UEFA ikke, så DBU kommer formentlig til at vente til 26. august med at få klarhed, om Nicklas Bendtner skal sidde ude mod Tjekkiet 8. september i Parken.

– Det er ingen hemmelighed, at vi desværre ikke får Nicklas Bendtners sag afgjort inden kampen mod Slovakiet. Det er ærgerligt og betyder, at vi må forberede os på andre muligheder, siger assisterende landstræner Peter Bonde og uddyber:

– Vi er tvunget til at forberede os på to scenarier i kampen mod Slovakiet. Et angreb med og uden Bendtner. For vi ved jo ikke, om han får lov at spille mod Tjekkiet.

– Vi har intet alternativ til Nicklas Bendtner, så det det er klart, at vi skal spille på en helt anden måde, når han ikke er med, påpeger Peter Bonde.

Den melding betyder reelt, at vi næste onsdag mod Slovakiet får et landshold at se i to udgaver.

En halvleg med Bendtner og en halvleg uden, hvor Danmark formentlig spiller med en falsk nier.

Leon i gang
Hen over sommeren har det bekymret Peter Bonde, at spillere som Simon Kjær, Simon Poulsen, Nicklas Bendtner og Thomas Kahlenberg ikke har fået afklaret fremtiden, så formen slet ikke er i top.

– Selvfølgelig er det lidt problematisk, at spillerne ikke har fået afklaret fremtiden. Men vi kan kun håbe på en afklaring hurtigst muligt, understreger Peter Bonde.

Til gengæld kan assistenttræneren glæde sig over, at Leon Andreasen er kommet i gang igen.

Se også: TV: Se mirakel-Leons kongekasse

– Det er fantastisk, hvis Leon kommer tilbage på sit gamle niveau. Vi har et ungt hold og leder ikke efter nye, unge spillere. Vi leder kun efter stærke spillere, konstaterer han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen