Kahlenberg tilbage: Her er Danmarks EM-hold

Thomas Kahlenberg er tilbage på det danske landshold, som dermed tæller fire Evian-spillere. Se hele truppen her

Der var genvalg til stort set hele den trup, der har kvalificeret Danmark til EM. (Foto: Lars Poulsen)
Der var genvalg til stort set hele den trup, der har kvalificeret Danmark til EM. (Foto: Lars Poulsen)

Så har Morten Olsen præsenteret sin 20-mands trup til EM, og den vil bliver udbygget med yderligere tre spillere på et senere tidspunkt.

Som ventet blev Thomas Sørensen udtaget som førstemålmand mens Evian-målmanden Stephan Andersen er med som 2'er.

Dermed er den franske klub Evian repræsenteret af hele fire spillere, idet Christian Poulsen, Daniel Wass og Thomas Kahlenberg er tilbage.

For 29-årige Kahlenberg er udtagelsen et foreløbigt højdepunkt i et fantastisk comeback i sporten efter en mareridtsperiode, hvor han har kæmpet med alvorlige skader og ingen spilletid i Wolfsburg.

Hans sidste optræden på landsholdet ligger helt tilbage i oktober 2010.

Martin Jørgensen vraget
Udover 'Kalle's comeback er den største overraskelse - dog stadig en mild en af slagsen - udtagelsen af FC Nordsjællands offensivspiller Tobias Mikkelsen, som har haft en forrygende sæson, og er en af de helt store årsager til, at Farum-mandskabet noget overraskende er med i guldkampen til det sidste.

Den store sorteper er Martin Jørgensen (AGF), som hverken blev udtaget eller nævnt som en af de tre boblere, samt Jores Okore (FCN), Makienok (Brøndby) og Nicklas Helenius (AaB), som der har været en del hype omkring.

Målmænd: Thomas Sørensen (Stoke), Stephan Andersen (Evian).

Forsvar: Andreas Bjelland (FC Nordsjælland), Daniel Agger (Liverpool), Daniel Wass (Evian), Lars Jacobsen (FC København), Simon Busk Poulsen (AZ Alkmaar), Simon Kjær (Wolfsburg),

Midtbane: Christian Poulsen (Evian), Christian Eriksen (Ajax Amsterdam), Jakob Poulsen (FC Midtjylland), Lasse Schøne (NEC Nijmegen), Michael Silberbauer (Young Boys), Niki Zimling (Club Brugge), Thomas Kahlenberg (Evian), William Kvist (Stuttgart),

Angreb: Dennis Rommedahl (Brøndby), Michael Krohn-Dehli (Brøndby), Nicklas Bendtner (Arsenal), Tobias Mikkelsen (FC Nordsjælland)

Boblere: Anders Lindegaard (Manchester United), Nicklas Petersen (Groningen), Jannik Vestergaard (Hoffenheim)