Brasilien aflyser VM-møde med FIFA-boss

Det brasilianske senat afviser planlagt møde med FIFA's generalsekretær forud for VM i fodbold

Der er fortsat iskold luft mellem det internationale fodboldforbund (Fifa) og den kommende VM-værtsnation Brasilien, som har besluttet at aflyse et planlagt møde med fodboldforbundets generalsekretær Jerome Valcke.

Valcke har kritiseret Brasilien for problemer med forberedelserne til VM i 2014, og nu vil brasilianerne i stedet arrangere et møde med den øverste chef i Fifa, Sepp Blatter.

- Panelet vil sende et brev til Fifa med anmodning om, at mødet i stedet bliver med Fifa-præsident Sepp Blatter som planlagt og ikke med Valcke, siger sekretær for et sports- og kulturudvalg under det brasilianske senat Julio Linares til AFP.

Det var nu ellers meningen, at Fifa ville sende generalsekretæren, men det vil brasilianerne ikke acceptere.

- Vi accepterer ikke Fifa's vicevært. Det, vi aftalte, var en møde med Blatter, ikke med hans hjælper. Hvis det var op til mig, så skulle han have et spark i røven, siger panelets formand, Roberto Requiao.

Jerome Valcke skabte stor ballade i Brasilien, da han for en måned siden udtalte, at VM-arrangøren skulle have et 'spark i røven'.

Den udtalelse fik den brasilianske sportsminister Aldo Rebelo til at sige, at Valcke ikke længere er velkommen som talsmand for Fifa.

0 kommentarer
Vis kommentarer