William Kvist er fuld af vitaminer

Midtbanespilleren tanker sig med de rigtige vitaminer og proteiner for at blive endnu bedre på fodboldbanen

William Kvist forsøger at hente alle procenter og promiller, når det gælder om at få succes på fodboldbanen.

Landsholdets kraftværk på midtbanen er siden skiftet fra FC København til Stuttgart for et halvt år siden begyndt at gå endnu mere op i at dosere sig med proteiner, aminosyrer, glutaminer og multivitaminer.

- For mig er det vigtigt at vide, at jeg gør alt, hvad jeg kan for at komme så langt med min karriere som muligt, siger William Kvist.

- Hvis jeg henter en halv procent på det her, så er tiden givet godt ud for mig.

Se også: Kvist: Jeg har vel vundet mine titler

- I den her branche gælder det om at finde en halv procent mange forskellige steder. Det er klart, at kost, supplementering og restitution er punkter, hvor man kan hente noget.

Den 27-årige midtbanespiller, der onsdag kan få sin 27. landskamp mod Rusland i Parken, fortæller, at han ikke er overfanatisk.

- Jeg tager det ikke med, hvis jeg skal på restaurant med kæresten.

- Men jeg har mine shakes med i landsholdslejren og skal have en efter kampen mod Rusland. Så er jeg sikker på at kroppen får det rigtige og restituerer bedst muligt. Det er det, det handler om.

Se også: Russer om Danmark: Jeg kender kun Bendtner

Da William Kvist spillede i FC København var det klubbens fysiske træner, der stod for, at Kvist fik de rigtige ting ind i kroppen. I Stuttgart er ansvaret hans eget, og det har betydet, at han har sat sig ind i det.

- Det passer mig fint. Jeg vil gerne være med til at styre så meget omkring min karriere som muligt.

- Jeg vil gerne være med til at præge det i stedet for bare at følge med det, der sker, forklarer William Kvist.

Midtbanespilleren har ved siden af kostplanlægningen allieret sig med en personlig rådgiver, der hjælper ham med at styre karrieren i den rigtige retning.

0 kommentarer
Vis kommentarer