Drillo slår igen: Træt af at blive pisset på

Norges landstræner giver svar på tiltale overfor den 'uberettigede kritik'

Norges legendariske træner, Egil Drillo Olsen, er træt af kritikerne. Træt af det, som han mener er uberettiget kritik af norsk fodbold.

Derfor har han skrevet en lang kronik eller forsvarstale, som bliver bragt i den norske avis VG i dag. Her langer han ud efter de kritikere, som kritiserer niveauet i norsk fodbold, efter a-landsholdet endnu en gang missede en slutrunde i fodbold, og de norske klubhold igen ikke fik nogen europæisk succes.

Norge overgiver sig: Danmark var bedst

- Vi (NFF, det Norske Fodbold Forbund) er trætte af at blive pisset på. Jeg bliver ikke længere irriteret, det stoppede jeg med at blive i 90'erne (da Drillo sidst stod i spidsen for landsholdet, red.) Nu bliver jeg bare opgivende, siger Drillo til den norske avis VG.

- Jeg er træt af kritik, som er fejlagtig. Folk som for eksempel kritiserer niveauet på vores yngre landshold, samtidig med at jeg mistænker dem for ikke at have set en eneste kamp.

Drillo-alarm: Stak af i Thailand

- Naturligvis havde jeg gerne set, at niveauet var højere, og at der kunne være arbejdet bedre og mere systematisk i mange klubber. Men at det gør sig gældende over det hele, det passer ikke. I mange klubber arbejdes der godt, siger Drillo blandt andet.

Hele hans forsvarstale kan læses i VGs papirudgave i dag, skriver avisen på sin hjemmeside.