Annonce:
Annonce:

Elkjær: Danmark vil altid udvikle talenter

Landsholdslegenderne Preben Elkjær og Jan Mølby mener, det danske fodboldlandshold altid vil udvikle talenter

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Christian Eriksen, Nicolai Boilesen og Niki Zimling har været nogle af det danske fodboldlandsholds store lyspunkter i 2011.

Den slags spillere vil Danmark hele tiden blive ved med at udvikle. Det har landsholdet altid gjort, forklarer den tidligere fodboldspiller Preben Elkjær.

- Landsholdet kommer altid til at klare sig. Danmark har de sidste 100 år produceret kæmpe talenter, og det vil det blive ved med, siger Preben Elkjær, der i dag er fodboldkommentator på TV3+.

I den forgangne EM-kvalifikation var Eriksen og Zimling iøjnefaldende, men i Elkjærs øjne er det næppe noget ekstraordinært scenarie, at unge folk så hurtigt bliver profiler.

- Vi har altid haft super spændende spillere. Nu kommer der bare nogle nye, og det vil der blive ved med at gøre. Det er jeg slet ikke bange for, siger den tidligere landsholdsangriber.

- Det system, vi har i Danmark, det virker. Ungdomssystemet, måden vi træner de unge på og faciliteterne, vi har i Danmark. Det er af sådan en standard, at der altid vil poppe nogle op, som er dygtige, pointerer Preben Elkjær.

En anden tidligere landsholdsspiller, Jan Mølby, kunne i sin spåkugle forud for 2011 ikke forudse, at Danmark ville klare sig så forbløffende godt med mange unge nye spillere.

- Det var svært at forudse den fantastiske periode, de er kommet ind i, siger Jan Mølby, der i dag også er fodboldkommentator.

- Jeg synes, fremtiden ser fornuftig ud. Vi producerer måske ikke spillere, som vi gjorde engang.

- Men jeg synes stadig - vores lands størrelse taget i betragtning - at vi finder nogle spillere ind i mellem, og vores træner er modig nok til at bruge dem, konstaterer Jan Mølby.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: