Annonce:
Annonce:

Hård AGF-kritik af Morten Olsen

AGF-træner Peter Sørensen er forundret over, at landstræneren ikke har udtaget AGF-keeper Steffen Rasmussen til ligalandsholdet

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

AGF's førstemålmand Steffen Rasmussen burde være udtaget til ligalandsholdet, som rejser til Thailand og spiller tre landskampe i januar. Det mener AGF-træner Peter Sørensen.

Han langer hårdt ud efter landstræner Morten Olsen for at have forbigået Steffen Rasmussen for i stedet at udtage FC Nordsjællands Jesper Hansen og Jonas Lössl fra FC Midtjylland.

- Det er en skandale, at Steffen Rasmussen ikke er udtaget til ligalandsholdet

Bedre end Hansen og Lössl
- Udtagelsen er ikke begrundet i præstationerne, for Steffen Rasmussen har været bedre end de to andre, og det tror jeg, de fleste er enig med mig i, siger Peter Sørensen til Jyllands-Posten.

AGF-træneren kritiserer landstrænerteamet, kort tid efter Morten Olsen har sagt, han bestemt ikke mente, at det var på sin plads, at klubtrænere rundt omkring kritiserede hans udtagelser til ligalandsholdet.

Annonce:

- Vi andre har bildt os ind, at ligalandsholdet afspejler de bedste spillere, men det gør det helt åbenlyst ikke i dette tilfælde. Jeg - og flere andre - har så levet i en vildfarelse, siger Peter Sørensen.

Landsholdets assistenttræner, Peter Bonde, forsvarer sig mod kritikken.

- Jeg vil ikke udtale mig om spillere, der ikke er udtaget, ligesom jeg heller ikke udtaler mig om AGF's hold.

Uforstående
- Jeg kan godt forstå, at Peter Sørensen vil have sine egne spillere med på ligalandsholdet, men jeg kan ikke forstå, at han kommenterer vores hold. Vi udtager det hold, som vi mener, har størst potentiale.

- Og hvis Peter Sørensen havde været til stede, da vi begrundede udtagelsen, kunne han have hørt, hvorfor vi gjorde, som vi gjorde, siger Peter Bonde.

Ligalandsholdet er helt uden AGF-spillere og rejser til Thailand fra den 15. til 21. januar, hvor de skal møde Norge, Sydkorea og Thailand.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
LIGE NU
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: