Indvandrerklub udelukket fra EB Cup

En spytklat har fået den århusianske klub Vatanspor udelukket fra DBU's turneringer på ubestemt tid

En serie 1-kamp i sidste uge mellem Århus-klubberne Vatanspor og Lystrup IF endte dramatisk, da Lystrup udlignede til 2-2 syv minutter inde i overtiden og en Vatanspor-tilhænger i frustration spyttede på dommeren.

Netop dommer René Budtz' indberetning fik for et par dage siden DBU Jylland til at udelukke Vatanspor på ubestemt tid, hvilket har betydet, at klubben tirsdag blev taberdømt i 7. runde af Ekstra Bladet Cup mod VRI fra Jyllandsserien - uden kamp.

- På baggrund af dommerens indberetning har vi valgt at spærre Vatanspor på ubestemt tid. Jævnfør vores almindelige procedure for disciplinærsager har vi samtidig bedt de involverede klubber om en redegørelse. Når vi har modtaget tilbagemeldingerne og har dannet os et samlet overblik over sagens præcise forløb, kan vi træffe en endelig afgørelse, siger formanden for DBU Jyllands Disciplinærudvalg, Jens Christensen, til unionens hjemmeside.

Dommer Budtz indberettede, at Vatanspor-bænken kom med konstante kommentarer til hans præstation, og at han følte sig truet af Vatanspor-spillerne under kampen.

Men det billede kan hverken Vatanspor-lejren eller Lystrups træner genkende.

- Det er en af de dårligste dommerpræstationer, jeg nogensinde har oplevet. Han dømte i øst og vest, og det gik ud over begge hold. Han var med til at piske en stemning op, og jeg kan slet ikke genkende, at Vatanspors spillere skulle have en truende adfærd over for ham. Det er selvfølgelig utilgiveligt, at en tilskuer spytter på dommeren, men jeg så ikke nogen truende adfærd fra deres spillere, siger Lystrup-træner Karsten Friis til Århus Stiftstidende.

0 kommentarer
Vis kommentarer