Her får Messi én på lampen

Den argentinske fodboldstjerne slap med skrækken, da en ung bølle ville tildele ham slag

Den argentinske landsholdsstjerne Lionel Messi virker noget fortørnet over angrebet, men han kom ikke noget til og vendte hurtigt tilbage til autografskrivningen. (Foto: AP)
Den argentinske landsholdsstjerne Lionel Messi virker noget fortørnet over angrebet, men han kom ikke noget til og vendte hurtigt tilbage til autografskrivningen. (Foto: AP)

Barcelona-stjernen Lionel Messi blev overfaldet med et knytnæveslag, da han torsdag forlod en restaurant i hjembyen Rosario i Argentina.

Den unge overfaldsmand, som endnu ikke er pågrebet, befandt sig i en større folkemængde, som ventede på fodboldstjernen uden for restauranten.

Da Messi begyndte at uddele autografer til de ventende fans, blev han slået. Det lod dog ikke til, at overfaldet gjorde det store indtryk på stjernen, som kort efter fortsatte med at skrive autografer.

– Der var en masse folk, som ventede på ham uden for, siger restaurantarbejderen Pablo Moyano til avisen Todo Noticias.

– Der var børn, journalister, fotografer... og en eller anden knægt prøvede at slå ham. Han stak efterfølgende af fra stedet, siger Moyano om episoden.

Andre øjenvinder forklarer, at den unge voldsmand var klædt i en uniform for elever, som går på en lokal skole.

Messi ankom tidligere på ugen til Rosario, der ligger 500 kilometer nord for Buenos Aires, for at holde ferie. Han vil derefter slutte sig til den argentinske landsholdstrup, som skal i træningslejr forud for de sydamerikanske mesterskaber, Copa America.

1 af 2 (Foto: AP)
2 af 2 Den argentinske landsholdsstjerne Lionel Messi virker noget fortørnet over angrebet, men han kom ikke noget til og vendte hurtigt tilbage til autografskrivningen. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer