Duncan håber på ligalandsholdstur

Tirsdag udtages holdet, der skal med Morten Olsen til Thailand. Morten 'Duncan' håber at være med på ligalandsholdet

Morten 'Duncan' Rasmussen gjorde en god figur på landsholdet mod Sydkorea og USA - selvom det ikke blev til mål. (Foto: Mick Anderson)
Morten 'Duncan' Rasmussen gjorde en god figur på landsholdet mod Sydkorea og USA - selvom det ikke blev til mål. (Foto: Mick Anderson)

I et halvtrist efterår har Morten 'Duncan' Rasmussen som én af få Brøndby-spillere vist niveauet og topper Superligaens topscorerliste med 12 træffere foreløbig.

Han fik masser af spilletid i de to træningskampe mod Sydkorea og USA tidligere på måneden og håber af hele sit hjerte på en udtagelse til ligalandsholdets tur til Østen i januar.

- Det er en mulighed for at vise sig frem. Jeg kan godt li’ at være af sted på de ture. Man spiller lidt mere fodbold, end man måske ville gøre i klubben på det tidspunkt at året, siger han til ekstrabladet.dk mandag.

To gange har landstræner Morten Olsen udtaget bomberen.

- Én gang blev jeg skadet under opvarmningen til den første kamp. Sidste gang gik det fint, siger han om turen tidligere på året til Thailand, hvor det endte med sejr i Kings Cup.

VM - en drøm
- Hvis jeg er klar og bliver udtaget, så vil jeg helt sikkert tage med. Ikke sådan at jeg vil lave billigt afbud, siger han.

I det forgangne år har otte af de spillere, der var med på den forrige tur, været inde omkring A-landsholdet. Heriblandt Rasmussen.

- Jeg tænker på, at man vil gå ned og gøre det så godt som muligt. Der er en masse gode spillere. Træningen er på et højt niveau, så jeg tænker lige så meget på det personligt, at det kan være med til at gøre mig til en bedre spiller.

Morten Olsen har udtalt, at turen er meget vigtig, da han kun har en enkelt træningskamp forud for slutrunden i Sydafrika. For Morten 'Duncan' Rasmussen er turneringen i juni det største.

- VM er en drøm. Det er noget, man godt kunne tænke sig, og som jeg vil arbejde hårdt for at komme med.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere