Simon Kjær: Jeg passer på mit navn

Landsholdets 20-årige midterforsvarer Simon Kjær tænker meget over det ansvar, der følger med tilværelsen som fodboldstjerne

Det at være en kendt fodboldstjerne, skal man være meget bevidst om, mener Simon Kjær (Foto: Mikkel Tariq Khan)
Det at være en kendt fodboldstjerne, skal man være meget bevidst om, mener Simon Kjær (Foto: Mikkel Tariq Khan)

Simon Kjær er på et år blevet en af Danmarks største fodboldstjerner. Som idol for mange fodboldfans føler den 20-årige landsholdsspiller et ansvar for at sende de rigtige signaler. Derfor skal man ikke regne med at se ham i en kæmpe brandert på avisernes forsider.

- Jeg tænker meget over, hvad jeg laver, når jeg er ude i byen. Jeg har ikke lyst til at havne på en forside, fordi jeg har været i byen og lavet et eller andet. Der er ingen grund til at rode sig ud i noget snavs, siger Simon Kjær til Berlingske Tidende.

- Der er ingen tvivl om, at jeg har et navn, jeg skal passe på, tilføjer han.

Forsvarsspilleren fra italienske Palermo ønsker også at sende et tydeligt signal, når han giver interviews i forbindelse med kampe.

- Jeg går meget op i at komme med et smil på læben, når jeg møder fans og at have tid til alle. Det er noget som gør folk glade, at de kan se, at man viser engagement i stedet for at være fuldstændig ligeglad, forklarer Kjær.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller fik debut for det danske landshold mod Sverige i juni og har foreløbig spillet seks landskampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere