Martin J til alvorssnak i Firenze

Martin Jørgensen skal efter venskabskampen mod USA tilbage til Firenze og snakke med sin klubtræner om fremtiden. Fast spilletid er afgørende før VM

Martin Jørgensen mangler spilletid i Fiorentina. (Foto: Lars Poulsen)
Martin Jørgensen mangler spilletid i Fiorentina. (Foto: Lars Poulsen)

Der venter en særdeles spændende samtale mellem Martin Jørgensen og Fiorentinas cheftræner, Cesare Prandelli, når den danske landsholdsspiller vender hjem til Firenze efter venskabskampen mod USA.

Det er vigtigt for Jørgensen at få fast spilletid i den resterende del af sæsonen, så VM-slutrunden til sommer ikke glipper.

- Jeg har et fint forhold til træneren, som jeg har haft i fem år nu. Vi kan sige tingene lige ud til hinanden, og jeg fornærmer ikke nogen ved at forhøre mig om, hvad hans planer er med mig fra nu af og til sommerferien, siger Jørgensen.

Han var anfører mod USA og var også på banen, da Danmark med tre mål vendte kampen fra 0-1 til 3-1. Nu vil han vide, om han indgår i Prandellis planer.

- Jeg håber, han kan sætte sig ind i min situation, men der er lang tid til slutningen af januar. Jeg vil have et ærligt og fair svar. Det kan godt ske, det gør ondt i fem minutter, men hellere det, end at kikse et VM, fastslår Jørgensen med henvisning til, at vinterens transfervindue lukker med udgangen af januar.

Indgår Jørgensen ikke i Fiorentinas planer, så er et skifte til AGF måske en mulighed.

- Det mener Brian Steen, siger Jørgensen med henvisning til AGF's sportsdirektør, Brian Steen Nielsen, der gerne vil have, at Jørgensen skifter til AGF i januar.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere