Landsholdet bliver i Parken

Parken vil også være landsholdets hjemmebane i de to kommende kval-turneringer

Landsholdet bliver i Parken - i hvert fald til de vigtige kampe. (Foto: Lars Poulsen)
Landsholdet bliver i Parken - i hvert fald til de vigtige kampe. (Foto: Lars Poulsen)

Når fodboldlandsholdet til næste efterår indleder kvalifikationen til EM i Polen/Ukraine, så bliver det endnu engang med Parken som tryg ramme.

Tirsdag meddeler DBU og Parken Sport&Entertainment nemlig, at man har forlænget aftalen om Parken som nationalarena til og med udgangen af VM-kvalen i 2013.

I den nye aftale reserverer Parken samtlige landskampdatoer, selvom venskabskampe også i de kommende fire år kan spilles i provinsen.

- Vi har været meget glade for at spille venskabskampe i provinsen, så det bliver vi ved med, siger DBU's kommunikationschef, Lars Berendt.

Samtidig skal DBU i fremtiden ikke afregne per tilskuer, men i forhold til åbne tribuneafsnit.

- DBU har fået tilrettet vores aftale på nogle punkter, der giver os større sikkerhed for at kunne benytte PARKEN, en kvalitetssikring af selve banen og større fleksibilitet i forhold til billetprissætning og udnyttelsen af de enkelte tribuneafsnit, forklarer DBU’s generalsekretær Jim Stjerne Hansen, og fortsætter:

- Parken har gennem årene fået en del berettiget kritik for banens tilstand, men de har gjort kritikerne til skamme med en rigtig god bane til vores landskampe gennem det seneste års tid. Og den standard holder vi Parken op på gennem den nye aftale, siger han.

Også i Parken er der glæde over den nye aftale.

- Landsholdets største kampe hører til i Parken - Danmarks Nationalstadion - og landets største fodboldstadion, og vi er meget tilfredse med, at vi kan tilbyde DBU markedsmæssige vilkår, så vi kan fortsætte vores gode samarbejde og samtidig fortsætte med andre typer af arrangementer, udtaler Adm. direktør Anders Hørsholt fra PARKEN Venues A/S.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere