Lumb klar til indtog

AGFs Michael Lumb er klar til at indtage pladsen som landsholdspiller. - Fantastisk følelse at få sin første kamp på hjemmebane, siger han om kampen, hvor han skal møde en holdkammerat

På onsdag løber Michael Lumb ingen ind på Århus Stadion, men det er i en anden trøje (Foto: Claus Bonnerup)
På onsdag løber Michael Lumb ingen ind på Århus Stadion, men det er i en anden trøje (Foto: Claus Bonnerup)

Michael Lumb er parat til at indtage grønsværen på Nrgi Park I Århjus som landsholdsspiller. Den unge vensgtre back fra AGF er sikker på at få debut, selvom FC Midtjyllands Leon Jessen spillede en brandkamp på pladsen mod Sydkorea.

- Jeg kan forstå, at Morten har sagt det sådan. Og det er jeg selvfølgelig glad for at høre. Det er en fantastisk oplevelse at få sin første kamp netop her, sagde Michael Lumb, da landsholdet I går formiddag trænede let på kampbanen - en bane, der er markanbt bedre end den, som spillerne fik tilbudt I Esbjerg lørdag aften..

- Jeg sad på bænken I opgøret mod sydkoreanerne. Det var et skridt fremad I forhold til sidst, jeg var med I truppen. Og jeg ville selvfølgelig gerne have spillet, men når nu Morten har valgt at give Leon og mig en kamp hver, er det OK, at jeg får den her I Århus, fastslog Michael Lumb.

Mange AGF-aktier
- Endnu har jeg ikke fået nerver på, men det skal nok komme, inden det går løs. Primært hjandler det om at komme godt fra start og så bygge videre derfra. Samtidig skal jeg sørge for at være pålidelig I defensiven og tage de nødvendsige chancer I spillet fremad banen, sagde AGFeren, der supplerer holdkammeraten, Jakob Poulsen som lokal mand I startopstillingen.

Men AGF får flere aktier I opgøret mod USA.

Benny Feilhaber er som bekendt med hos gæsterne, og dertil kommer, at Morten Olsen formentlig vil satse på to eks-AGFere I sin startopstilling - nemlig Morten Duncan Rasmussen og Martin Jørgensen. Sidstnævnte trænede I går med I fuldt omfang og ser dermed ud til at have overstået sin ankelskade.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere