Olsen vild med Duncan

Selv om han ikke scorede flød det med roser til Morten 'Duncan' Rasmussen

Morten 'Duncan' Rasmussen imponerede Morten Olsen. (Foto: Ernst van Norde)
Morten 'Duncan' Rasmussen imponerede Morten Olsen. (Foto: Ernst van Norde)

ESBJERG (ekstrabladet.dk): Som angriber måles Morten 'Duncan' Rasmussen i sidste ende på, hvor mange bolde han formår at få over på den rigtige side af stregen. En opgave, han ikke lykkedes med mod Sydkorea. Alligevel var landstræner Morten Olsen fuld af lovord over Brøndby-angriberens indsats.

- Duncan gjorde det forbavsende godt. Forbavsende, fordi det ikke altid er sådan, man ser ham i Brøndby. I dag var han var han utrolig god til at holde fast i bolden. Det lykkedes til fulde at bruge ham som spillestation, hvilket var med til at give en masse ro for folkene på midtbanen.

Landstræneren var selvfølgelig på det rene med, at målene manglede og konstaterede som den mest markante misser, at Jakob Poulsen ikke scorede i første halvleg, da han fik muligheden tæt under mål. Men bortset fra de manglende træffere var Morten Olsen fornøjet med det danske spil i store dele af kampen på en bane, der ikke tillod det spil, han normalt gerne vil spille.

- Vi forholdt os til, at der var en lang rende inde på midten af banen, som var meget knoldet, og derfor forsøgte vi at komme meget over kanterne, sagde landstræneren, inden han og truppen drog videre til Århus, hvor der nu opslås træningslejr.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere