Olsen: De unge skal have tid

Morten Olsen er tilfredse med indsatsen hos 'sine' debutanter og ikke mindst med kollektivet, slog han fast efter dagens træning i Århus

En gestikulerende Morten Olsen var tilfreds med kollektivet i gårsdagens kamp i Esbjerg (Foto: Ernst van Norde)
En gestikulerende Morten Olsen var tilfreds med kollektivet i gårsdagens kamp i Esbjerg (Foto: Ernst van Norde)

Morten Olsen er glad for, at der omsider er lysning på den plads som venstre back, der har været et smertensbarn for landsholdet I mange år. Men inden han I går sendte sine spillere ud til træning på Nrgi Park I Århus advarede han også om at stille for store forventninger allerede nu.

- Leon Jessen fik en flot debut. Han gik på banen med fremskudt bryst, og det tjener ham til ære. Men det ligger også fast, at både han, Michael Jakobsen og Michael Lumb er talenter, der stadig har meget at lære- De skal have tid til at udvikle sig, men der er trods alt også et halvt år til VM endnu, konstaterede Morten Olsen.

Han følte selv, at han fik meget ud af testopgøret mod Sydkorea - og han forventer det samme mod USA.

Sparer måske Poulsen
- Jeg ved godt, at havde modstanderen en Beckham med rødt hår ville tilskuerinteressen være større. Men for mig handler det om, at vi får en god modstander. Og det er USA. Her er tale om et klassehold, der er rangeret over os på FIFA-ranglisten og som nåede finalen I Confederations Cup. Så de burde være mere respekteret, end de er, sagde Morten Olsen, der overvejer at sætte Christian Poulsen på skånekost I opgøret.

- Han har spillet syv kampe på 24 dage, så vi skal tænke os godt om med ham. Til gengæld ser der ikke ud til længere at være problemer med Martin Jørgensen. Så ham regner jeg med, fastslog Morten Olsen.

Mod Sydkorea var han først og fremmes ttilfreds med kollektivet.

- Vi præsterede som et hold og fulgte dermed op på det, der også har været kendetegnende I kvalifikationskampene. Det var flot af spillerne på en svær bane. Spirit og indstilling var OK, men det var også en kamp, der rent spæillemæssigt bekræftede, at vi har brug for rutine, vurderede Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere