Zlatan tæt på landsholdsstop

Sveriges verdensstjerne Zlatan Ibrahimovic har meddelt landstræner Erik Hamrén, at han overvejer at stoppe på det svenske landshold

Zlatan Ibrahimovic, der her presses hårdt af Daniel Agger, har muligvis spillet sin sidste landskamp for Sverige. (Foto: Lars Poulsen)
Zlatan Ibrahimovic, der her presses hårdt af Daniel Agger, har muligvis spillet sin sidste landskamp for Sverige. (Foto: Lars Poulsen)

Zlatan Ibrahimovic kan være på vej mod et stop på det svenske landshold. Det oplyser Sveriges nyansatte landstræner Erik Hamrén, der mandag udtog truppen til en venskabskamp mod Italien i næste uge.

- Der er et navn, der mangler, og det er Zlatan. Jeg havde en snak over et par gange med ham i går, og han er usikker på, om han vil fortsætte på landsholdet. Og inden han har truffet sin beslutning, så udtager jeg ham ikke, siger Erik Hamrén, der blev præsenteret som svensk landstræner i sidste uge, til aftonbladet.se.

- Jeg respekterer det, men han er ikke med i truppen. Han pointerer, at det ikke har noget at gøre med landstrænerskiftet. Det er noget, som han har overvejet igennem længere tid, og nu vil tænke godt igennem, fortæller Erik Hamrén, der kun vil benytte Barcelona-angriberen, hvis hans motivation er i top.

- Det vigtigste for mig som træner er, at man har motivationen til at spille. Jeg har et citat: "Man kan lede en hest til truget, men ikke tvinge den til at drikke", og det er vigtigt i mit lederskab. Men det er klart, at jeg skal have en snak med Zlatan. Jeg har endnu ikke snakket med ham under fire øjne. Det er klart, at jeg gerne ser ham på landsholdet, fastslår Erik Hamrén.

Den tidligere AaB-træner, der også står i spidsen for norske Rosenborg, har afløst Lars Lagerbäck som landstræner for Sverige.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere