Morten Olsen ærgrer sig over afbud

Landstræner Morten Olsen har modtaget en række skadesafbud forud for venskabskampene mod Sydkorea og USA. Især Søren Larsens afbud ærgrer Olsen

Morten Olsen havde glædet sig til at se Søren Larsen fra start mod Sydkorea, men det sætter en skade en stopper for. (Foto: Per Rasmussen)
Morten Olsen havde glædet sig til at se Søren Larsen fra start mod Sydkorea, men det sætter en skade en stopper for. (Foto: Per Rasmussen)

Forbandet ærgerligt. Landstræner Morten Olsen er irriteret over de mange afbud til det danske landsholds to venskabskampe mod Sydkorea og USA i denne og næste uge. Især er Olsen ked af, at planerne om at få set angriberen Søren Larsen i aktion nu er røget i vasken.

- Det er ærgerligt for holdet, men i første omgang er det ærgerligt for Søren Larsen. For nu havde han jo en meget stor mulighed for at starte inde og vise sit værd, siger Olsen kort inden landsholdets træning i Helsingør.

Foruden Søren Larsen er også Nicklas Bendtner, Michael Silberbauer, Stephan Andersen og Leon Andreasen ukampdygtige. Men landstræneren vælger at se noget positivt i det negative.

- Det giver os nogle andre muligheder. Det giver nogle andre spillere chancen, siger Morten Olsen.

Danmark når kun at spille tre venskabskampe inden VM i Sydafrika næste sommer. Første kamp er mod Sydkorea på lørdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere