Solskjær: Blev ikke tilbudt Ståles job

Allerede i januar blev Olle Gunnar Solskjær tilbudt jobbet som landstræner i Norge. Men denne gang valgte de Ståle Solbakken. - Jeg blev ikke spurgt, siger træneren for Uniteds reserver

Ole Gunnar Solskjær kunne have spændt ben for Ståle, hvis han havde sagt ja til landstrænerjobbet i januar. Denne gang blev han ikke spurgt (foto: jens Dresling)
Ole Gunnar Solskjær kunne have spændt ben for Ståle, hvis han havde sagt ja til landstrænerjobbet i januar. Denne gang blev han ikke spurgt (foto: jens Dresling)

- Jeg har talt med forbundet før de traf beslutningen, men det var mest mig der spurgte. Jeg fik ikke noget tilbud, fortæller Ole Gunnar Solskjær til avisen VG, der fandt træneren for Manchester Uniteds reserver, da han holdt foredrag i Norsk Fotball-Trænerforening.

Solskjær bekræfter - igen - at han blev tilbudt jobbet i januar, hvor det endte hos Drillo, Eigil Olsen.

- Den løsning, som er fundet nu, var vi ikke inde på den gang, fortæller Solskjær om den beslutning, der blev truffet i denne uge, nemlig at Drillo fortsætter til 2012 og i sommeren 2011 afløses af FCKs træner, Ståle Solbakken.

Den struktur kalder Solskjær for 'spændende og usædvanlig'.

- I Manchester mærkede vi, at der skete noget psykologisk med spillerne, da chefen (en hentydning til formentlig Sir Alex) sagde, at han skulle stoppe efter sæsonen. Noget der ændrede sig, da han sagde han ville blive. Jeg håber ikke, at denne situation påvirker, hvad der sker i FC København eller på det norske landshold. Jeg tror heller ikke det vil ske.

Den tidligere United-stjerne mener at Solbakken er et godt valg.

- Jeg føler, at han har været førstevalget længe, siger Solskjær, der afviser at han har været i kontakt med Rosenborg for at overrtage den klub, efter Erik Hamrén skal være svensk landstræner.

I går holdt han så foredrag, faktisk for første gang i sit liv.

- Jeg var nervøs. Jeg ville hellere sparke straffespark på Old Trafford foran 76.000 tilskuere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere