Leon må vente på sin dom

Landsholdsspilleren slipper sandsynligvis med en betinget dom for en voldssag efter en bytur i Århus i maj - men domsafsigelsen er blevet udsat en uge

Leon Andreasen udenfor retten Århus efter voldssagen. (Foto: Ole Frederiksen)
Leon Andreasen udenfor retten Århus efter voldssagen. (Foto: Ole Frederiksen)

ÅRHUS (ekstrabladet.dk): Leon Andreasen slipper sandsynligvis billigt fra sit overfald på den 26-årige S på natklubben Kupé natten til søndag 24. maj 2009, men domsafsigelsen blev her til morgen udsat en uge i byretten i Århus.

Anklageren har krævet Leon Andreasen idømt en betinget dom på 30-40 dages fængsel, hvilket forsvareren erklærede sig enig i, men dommeren valgte at udsætte domsafsigelsen.

- Jeg havde troet og håbet, at det ville munde ud i en betinget dom, og jeg håber, at dommeren vil følge indstillingen fra anklageren, siger Leon Andreasen efter retssagen.

Følte sig truet og provokeret
En betinget dom er normal praksis inden for værtshusvold, når der er tale om en førstegangsforseelse, og Leon Andreasen indrømmede allerede i forbindelse med efterforskningen af sagen, at han klokken 3.20 slog den unge mand under sit besøg på natklubben. Offeret S måtte efterfølgende syes med fire sting omkring det ene øje.

- Jeg skal ikke stå og forsvare mig selv, men det er klart, at jeg ikke går ædru ind på et diskotek og slår en mand uden grund, siger Leon Andreasen, der følte sig truet og provokeret blandt en flok mennesker på natklubben.

- Det er meget ubehageligt at stå i en siutation, hvor folk står og omringer dig. Situationen blev simpelthen kørt så langt ud, at det var svært at overskue det. Men sket er sket, og nu må jeg komme videre, siger Leon Andreasen.

Fodboldmæssigt har den tidligere AGF'er med nuværende adresse i Bundesligaklubben Hannover 96 døjet med en ondartet lyskenskade i mere end et halvt år og er stadig et stykke fra at komme tilbage på fodboldbanen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere