Avis: Hamrén præsenteres fredag

Ifølge Aftonbladet vil det svenske fodboldforbund på fredag præsentere Rosenborgs Erik Hamrén som ny landstræner

Ifølge Aftonbladet kan den tidligere AaB-træner Erik Hamrén på fredag præsenteres som ny svensk landstræner (Foto: Ernst van Norde)
Ifølge Aftonbladet kan den tidligere AaB-træner Erik Hamrén på fredag præsenteres som ny svensk landstræner (Foto: Ernst van Norde)

Det svenske fodboldlandhold får ny træner på fredag, mener avisen Aftonbladet , at de kan afsløre.

Oplysningerne bygger på kilder 'med god indblik i forhandlingerne' og de beskriver følgende scenario: Drillo røg som landstræner i Norge og Stabæks svenske træner Jan Jönsson var kandidat (jobbet gik som bekendt til Ståle Solbakken. Det betyder, at Jönsson kan erstatte Erik Hamrén i Rosenborg.

Forleden for formanden for det svenske forbund, Lars-Åke Lagrell i Norge 'for at drikke kaffe' med Hamrén. En opførsel Rosenborg har protesteret over.

Men ifølge Aftonbladet har der i nat været forhandlinger mellem Hamrén og fodboldforbundets generalsekretær Mikael Santoft og chefjurist Krister Malmsten.

Et af problemerne kan være penge. Rosenborg kræver omkring ti millioner svenske kroner for at slippe Hamrén, men forbundet vil kun give det halve.

Om oplysningerne siger Lars-Åke Lagrell:

- Jeg siger ingenting, der er låg på.

Heller ikke Erik Hamrén sprudler af talelyst:

- Det er intet nyt at sige, meddeler han på en sms.

Avisen åbner dog mulighed for, at sker præsentationen ikke fredag, så kan den komme til fodboldgalla på mandag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere