Michael J.: Ronaldo er den største

VM og Ronaldo er det ypperste, siger Michael Jakobsen, der for alvor er ved at føle sig som en del af landsholds-familien

HELSINGØR (ekstrabladet.dk): El phenomeno er den første, der bliver nævnt.

Ronaldo Luís Nazario de Lima er for Michael Jakobsen den største, når talen falder på VM. Ikke ham den slikhårede fra Portugal, der har optrådt ved en enkelt VM-slutrunde.

Næ, ham den halvfede fra Sydamerika, der helt tilbage i 1994 var med som reserve, da Brasilien hentede VM-titel nummer fire i USA. Siden har han været med ved tre slutrunder og scoret imponerende 15 mål - mere end nogen anden i historien.

- Han er det første navn, der springer frem, når jeg tænker på VM. Så mange turneringer og topscorer ved turneringen i Japan og Sydkorea i 2002. Det overgår ingen, siger Michael Jakobsen til ekstrabladet.dk.

'Det ypperste'
Jakobsen har selv prøvet at spille Champions League med AaB og er nu noteret for fire landskampe. Alligevel er der intet, der kan måle sig med VM.

- Det er det ypperste. Champions League er stort, men her taler vi altså om hele verden. Og de spillere og hold, der har vundet VM står jo stadig som de største, siger Jakobsen.

Selv håber han på at blive udtaget, når først den tid kommer. Foreløbig er det stadig bare nyt og fedt at være med i landsholdslejren.

- Jeg har da en lidt anden rolle end i AaB. Men der er blevet taget så godt imod mig, at jeg slet ikke har haft problemer med at falde til, siger han på vanlig stille facon.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.