Storklubber varme på Kjær

Simon Kjær har med sin stærke udradering af Robin van Persie og siden den stabile indsats mod Portugal skrevet sig selv helt til tops på ønskesedlen hos topklubber i Europas største ligaer

Simon Kjær imponerer i Ukraine. (Foto: Lars Poulsen)
Simon Kjær imponerer i Ukraine. (Foto: Lars Poulsen)

- Storklubber fra fire af Europas fem største ligaer har meldt sin interesse direkte over for mig, siger Mikkel Beck, der er agent for Simon Kjær.

Simon Kjær er stadig kontraktligt bundet til Wolfsburg, men det synes givet, at den blonde ikke kommer til at spiller videre for VW-klubben eller i Bundesligaen i det hele taget.

Til gengæld indikerer Mikkel Beck med sit udsagn, at det ikke kun er Roma, der har sat snøren ud efter Daniel Aggers forsvarsmakker på landsholdet. Roma valgte for to uger siden ikke at benytte sig af sin forkøberet på danskeren, som klubben kunne have overtaget for anslået syv mio. euro - cirka 52 mio. kr.

Men det betyder ikke, at Simon Kjær ikke er i Romas søgelys længere. Klubben havde bare håbet på, at den kunne forhandle sig til gunstigere betingelser med Wolfsburg.

Den mulighed ser Simon Kjær ud til at have forpurret med sine stærke kampe under EM.

- Simon har jo længe haft et godt navn ude i Europa, og jeg kan tydeligt mærke, at det er blevet noteret, at han har spillet et stærkt EM, siger Mikkel Beck, som ikke vil komme nærmere ind på hvilken af de fem store ligaer, der ikke viser interesse for Simon Kjær.

- Men er det ikke givet, at Simon Kjær havde en skidt tid i Wolfsburg og Bundesligaen, så det næppe er der interessen kommer fra?

- Det er jeres konklusion, siger Mikkel Beck.

Men vi vover det ene øje og påstår, at der altså er bejlere til Simon Kjær fra storklubber i Italien, Spanien, Frankrig og England.

- Er interessen så konkret, at der er afgivet tilbud på Simon?

- Det er ikke min afdeling. Det er op til klubberne at kommentere det. Jeg kan bare mærke på de klubber, som jeg er i direkte kontakt med, at interessen er stor, fastslår Mikkel Beck.

Han ønsker ikke at kommentere konkrete klubnavne, men det er en kendt sag, at den danske agent har gode relationer til Lille, og den franske klub havde allerede Simon Kjær i kikkerten som ungdomsspiller. Lille har masser af penge efter salget af Eden Hazard til Chelsea.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Så hvad laver vi i Guinea?