Ronni: Jeg gør det aldrig mere

Ronni Nørvig jubler over forliget med DBU - og lover at holde sig på tilskuerpladserne i al fremtid

Ronni Nørvig er i dag en meget lettet mand. (Foto: Lars Poulsen)
Ronni Nørvig er i dag en meget lettet mand. (Foto: Lars Poulsen)

Lettelsen var til at høre i telefonen, da ekstrabladet fredag aften fangede Ronni Nørvig - bedre kendt under det lidet flatterende tilnavn 'fodboldtossen' efter, at han har indgået forlig med DBU.

Efter fredagens møde er erstatningskravet på 1,9 mio. kroner nemlig reduceret til mere spiselige 250.000 kroner, og dermed kan manden, som hele Danmark først hadede, og siden fik medlidenhed med, omsider komme videre i tilværelsen efter knap fem års limbo.

Se også: Fodboldtossen slipper billigt

- Det kan man vist roligt sige. Det er et beløb, jeg kan komme videre i livet med. Lige nu er jeg så lykkelig. Det er som at vinde halvanden million i lotto, siger han til ekstrabladet.dk.

Inden fredagens forligsmøde med DBU rystede han til gengæld voldsomt i bukserne.

- Inden jeg gik ind til forhandlingerne var jeg meget nervøs, for jeg havde aldrig fået forelagt et realistisk bud, og derfor vidste jeg ikke, hvad jeg kunne forvente. Det har så vist sig, at DBU havde fremlagt et favorabelt tilbud allerede inden Landsretten. Men der gik noget galt i kommunikationen med min advokat, så det fattede jeg ikke. Derfor synes jeg også, at det er ekstra storsindet af DBU, siger Ronni Nørvig, der noget overraskende kan være tilbage på Parkens tribuner allerede i 2013.

Se også: Fodboldtosse-sagen: Der bør rulle hoveder i DBU

- Jeg havde frygtet en karantæne på 10-15 år, ja måske endda livstid, men jeg kan komme i Parken allerede i efteråret 2013.

Og til den tid lover Ronni Nørvig at holde sig på den rigtige side af hegnet.

- Ha ha, det kan jeg love dig. I resten af mit liv kommer jeg kun ind på plænen, hvis jeg bliver inviteret, bedyrer den glade mand.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Christina Ehrenskjöld
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen