Landsholdsspillere vil hjælpe fodboldtossen

Overvejer at lade bonus fra venskabskampen mod Rusland gå videre til Danmarks mest omtalte fodboldtilskuer

Langtidsskadede Leon Andreasen tager initiativ til en økonomisk håndsrækning til Ronni N. fra det landshold, som baneløberen var skyld i, blev dømt som 0-3-taber af kampen mod Sverige 2. juni 2007.

- Jeg synes faktisk, at vi skulle spille en landskamp og vinde den, og så giver spillerne afkald på sejrsbonussen, foreslår Leon Andreasen.

Gravgaard om baneløber-dom: Det er en hån

Han havde været selvskreven til landsholdet i dag, hvis ikke en kompliceret lyskeskade havde sat ham ud af spillet i de seneste to år. Leon Andreasen spillede den famøse kamp mod Sverige og scorede faktisk karrierens første landskampsmål, da han færdiggjorde Danmarks fantastiske comeback med scoringen til 3-3.

- Jeg er personligt parat til at afgive min kampbonus fra Sveriges-kampen, hvis det er den måde, det skal gøres på. Desværre er jeg ikke inde omkring landsholdet nu, så jeg kan være med til at betale gennem den næste kamp, men hvis jeg kommer med igen, er jeg parat til at give afkald på min næste sejrsbonus, siger Leon Andreasen.

DBU vil hjælpe fodboldtossen

'Fodboldtossen' Ronni N. står til at skulle betale små to millioner til DBU, efter han i denne uge fik forhøjet sin straf. Leon Andreasens udmelding om økonomisk støtte bakkes op af landsholdsmålmand, Thomas Sørensen, der også synes, at spillerne skal hjælpe.

- Personligt synes jeg, det er en god idé. Det kunne eventuelt allerede gøres i kampen mod Rusland. Jeg vil tage fat i Daniel Agger og nogle af de andre, og så må vi se, hvordan det kan gøres, siger Thomas Sørensen, der dog vil lade det være op til den enkelte landsholdsspiller, om det er noget, han vil være med til.

Læsere raser over dom: DBU mangler format

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Ronni N.

Læs hele historien i Ekstra Bladet i dag, og se, hvor meget en økonomisk gevinst af kampen kan løbe op i.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.