Messi sprudlede mod Nigeria

Messi viste klassen i en enkelt halvleg, da Argentina fik gang i målscoringen mod Nigeria i venskabskamp

Lionel Messi spillede en superb 1. halvleg, og lagde op til to scoringer. (Foto: AP)
Lionel Messi spillede en superb 1. halvleg, og lagde op til to scoringer. (Foto: AP)

Argentina fik tirsdag eftermiddag hævn for det forsmædelige 1-4-nederlag tilbage i juni måned, da der var revanchekamp mod Nigeria på et udsolgt Bangabandhu National Stadium i Bangladesh.

Og modsat fredagens spillemæssigt skuffende 1-0-sejr over Venezuela, var det et sprudlende Argentina-mandskab, der slog afrikanerne med 3-1.

Læs også: Argentinas superstjerner skuffede igen.

Verdens bedste fodboldspiller, 24-årige Lionel Messi, lignede en mand, som endelig har fundet melodien på det stjernebesatte mandskab, og han var bedst af alle i 1. halvleg, men blegnede noget efter pauseteen.

Masser af svinestreger
Nigeria var bestemt ikke kommet for at få venner. De gik hårdt til de teknisk overlegne argentinere, og der var en del små svinestreger og efterfølgende skænderier i de første 45 minutter.

Efter et kvarters tid blev Messi ramt af en hård og fuldstændigt umotiveret skuldertackling på munden, og i minutterne efter måtte han spille med en lille bandage på overlæben, som lignede et nydeligt, hvidt overskæg.

Mens stemningen ikke var fantastisk mellem de argentinske og nigerianske spillere, så var der stor forbrødring mellem Argentinas spillere fra Barcelona og Real Madrid, som ellers kunne frygtes at bære nag over Supercopa-skandalen.

Messi bag to mål
Sydamerikanerne var spilstyrende i første halvleg, og Barça-stjernen Messi fodrede i 23. minut Higuain med en lækker aflevering hen over Nigerias bagkæde. Alene med målmanden var Real-angriberen iskold.

Blot to minutter senere opsnappede Messi bolden på midterlinien, driblede forbi fire mand, og smækkede bolden ind til en helt blank Di Maria, som ikke havde problemer med at score på et tomt mål.

2-0 var stillingen da anden halvleg blev fløjtet i gang, men det fik ikke lov til at holde længe.

Higuain lukkede kampen
Hoffenheim-angriberen Chinedu Obasi udnyttede efter et enkelt minut at det argentinske forsvar ikke var helt færdige med at holde pause, og så var der fornyet spænding i kampen.

Nigeria overtog herefter initiativet, og fik holdt Messi godt nede hele halvlegen, men de måtte se Higuain score sit andet og kampens sidste mål efter 65 minutter, da han noget heldigt fik skrabet bolden i mål via keeperen og en forsvarsspiller.

Derefter var de argentinske stjerner klar til at holde fyraften, og de kørte stille og roligt resultatet hjem uden at overanstrenge sig.