Danmark snydt for VM-føring

Danmarks U17-hold kom på vinderkurs mod Australien ved U17-VM. Men dommeren suspenderede kampen - og nu snydes Danmark for føringen

Viktor Fischer og landstræner Thomas Frank må på den igen. (Foto: AP)
Viktor Fischer og landstræner Thomas Frank må på den igen. (Foto: AP)

Vejret ødelagde en stor del af det danske U17-landsholds muligheder for at gå videre ved VM i Mexico, da risiko for lynnedslag i kampen mod Australien betyder, at Danmark mister en 1-0 føring.

U17-landsholdet var foran 1-0 mod Australien, da kampen blev afbrudt på grund af uvejr, og efter halvanden time besluttede FIFA at afbryde kampen helt og spille den om i dag.

Stortalentet og Ajax-spilleren Viktor Fischer havde ellers givet Danmark en drømmestart efter 10 minutter, da han bragte Danmark foran på et langskud.

Men efter 25 minutter blev kampen afbrudt, og føringen annulleret på grund af risikoen for lynnedslag på banen.

- Sikkerheden for spillerne og fans er vigtigst. Efter at have rådført sig med den respektive ledelse besluttede man at udsætte kampen, forklarer formand for arrangørkomitéen, David Chung, til Fifas hjemmeside.

Danmark skal efter nederlag til Brasilien og Elfenbenskysten vinde med tre mål for at gå videre til ottendelsfinalerne. Sker det bliver modstanderen Uzbekistan.

Se danskernes forgæves føringsmål øverst i artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer