Pearce får flere hug end Bordinggaard

I England er man mindst lige så skuffede over at være ude af U/21-EM i fodbold som i Danmark

Stuart Pearce får tørt på i pressen. (Foto: Getty Images)
Stuart Pearce får tørt på i pressen. (Foto: Getty Images)

Landstræner Keld Bordinggaard har været under beskydning herhjemme, efter at U/21-holdet ikke klarede sig videre fra indledende runde ved EM på hjemmebane.

I England må kollegaen Stuart Pearce lægge ryg til mindst lige så meget kritik som Bordinggaard efter søndagens 1-2-nederlag til Tjekkiet.

Det er specielt de manglende mål, der nager de engelske aviser.

- Vores forsvar blev regnet for at være det bedste inden slutrunden. Men når holdet kun laver to mål i tre kampe, så fortjener man faktisk ikke at gå videre, skriver The Sun, som også mener, at englænderne bør være glade for, at det er slut nu.

- Hele landet burde drage et lettelsens suk her til morgen over, at vi ikke gik videre til semifinalerne. At komme videre ville kun have skjult manglerne på holdet, hedder det.

Også hos tabloidkonkurrenterne Daily Mail har man hvæsset knivene efter skuffelsen.

- Det kan godt være, at England var rangeret som nummer et i Europa, da turneringen begyndte, men det kræver forbedringer at nå derop igen.

- Vi mangler en mere dynamisk spillestil, evnen til at lægge pres på modstanderne og fange dem på flade fødder, skriver avisen, som også efterlyser, at spillerne udviser større glæde og entusiasme.

Nøjagtigt som Keld Bordinggaard måtte også Stuart Pearce undvære nogle af sine største talenter, der takkede nej til turen til Danmark.

Blandt dem var Andy Carroll, Micah Richards og Jack Wilshere, der alle er store navne i deres Premier League-klubber.

0 kommentarer
Vis kommentarer