Krøldrups humør igen i top

- Efter en priode, hvor jeg var meget lidt motiveret er jeg igen på toppen. Det går godt i Fiorentina, siger landsholds-aktuelle Per Krøldrup

Per Krøldrup håber at kunne fortsætte i Firenze (Foto: Lars Poulsen)
Per Krøldrup håber at kunne fortsætte i Firenze (Foto: Lars Poulsen)

Per Krøldrup er rigtig glad for at spille fodbold I øjeblikket. Og lysten fik yderligere et tand I vejret gennem testopgøret mod Sydkorea for landsholdet.

Her spillede Fiorentina-klippen nemlig bedre end længe I den rød/hvide-dragt.

Først på året mod Grækenland og Malta dumpede han med et brag.

- Jeg havde en periode, hvor jeg var meget lidt fodbold-motiveret, og det selvfølgelig ud over selvtilliden - blandt andet fordi alt heller ikke dungferede perfekt for mig udenfor banen. Men nu er der ro på tingene. Det går rigtig godt I Fiorentina. Jeg spillet syv kampe på det seneste, og I de fem har vi holdt nullet.

- Derfor føler jeg også, at jeg nu er klar til at tage kampen op med Simon Kjær og Daniel Agger om en af pladserne I midterforsvaret, sagde Per Krøldrup, inden gårsdagens træning I Århus, hvor solen for første gang meget længe var venlig at titte frem..

- Jeg føler selv, at jeg, når jeg er på toppen, har ligeså mange kvaliteter at tilbyde, som Kjær og Agger har. Derfor har de tidligere skuffende præstationer I landsholdsdragten også irriteret mig. Men lige nu har jeg en dejlig følelse - og har fået forstærket modet på at udfordre dem, fastslog Krøldrup, der mod sydkoreanerne prøvede et makkerskab med Simon Kjær for første gang.

- Det gik absolut tilfredstillende. Selvfølgelig kræver det visse ændringer I opspillet end når Agger er med, fordi vi ikke går så meget med frem på banen. Men holdet som helhed er I stand til at omstille sig. Så jeg tror ikke, at det betyder så meget, sagde Per Krøldrup, der også kan regne med at være med fra start i onsdagen opgør mod USA.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere