Tung bane bekymrer Olsen

Grønsværen i Esbjerg er ikke just skånsom for spillerne - og det bekymrer landstræneren forud for kampen mod Sydkorea

Olsen bekymret for den tunge bane i Esbjerg. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Olsen bekymret for den tunge bane i Esbjerg. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Mange dages silende regn har ikke gjort en i forvejen dårlig fodboldbane i Esbjerg bedre. Og det bekymrer da også Morten Olsen før lørdagens opgør mod Sydkorea.

- Naturen kan vi ikke gøre så meget ved. Men det er klart at disse forhold skal tages med i betragtning både når jeg vælger startopstilling, og når det handler om at dosere spilletid til folk som Daniel Jensen og Thomas Kahlenberg, der stadig ikke er på toppen efter deres skader, sagde Morten Olsen, inden han sendte spillerne ud til en let gang træning på den dyngvåde grønsvær, der nogle steder var en blanding af sump og sandkasse.

Landstræneren ville derfor heller ikke røbe mere om sin startopstilling end han allerede har gjort – nemlig at Per Krøldrup starter i midterforsvaret sammen med Simon Kjær, mens Morten Duncan Rasmussen er midterangriber.

Venter agressive sydkoreanere
- Der er meget at tænke over, så jeg vil ikke sige mere omkring den ting, men jeg håber at vi trods kan få held med at gennemføre nogle af de ting spillemæssigt, som vi gerne vil, sagde Morten Olsen, der i sydkoreanerne venter en aggressiv modstander med meget boldsikre spillere.

Venstre back er en de pladser, der vil blive eksperimenteret på – og landstrænerens plan er at give Leon Jessen og Michael Lumb en kamp hver.

- Vi har stadig ikke den ny Nicklas Jensen eller den ny Jan Heintze. Men såvel Jessen, Lumb og Michael Jakobsen kan udvikle sig til det, sagde Morten Olsaen og fastslog, at Simon Poulsen i hollandske AZ skal udvikle sig mere, før han kommer på tale igen.

- Det er nok, at man spiller Champions League. Som venstre back har han stadig mangler, som vi skal se forbedret, fastslog landstræneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere