Morten Olsen overvejer fremtid

Morten Olsen har endnu ikke besluttet sig for, om han vil forlænge sin kontrakt med Dansk Boldspil-Union og fortsætte som dansk landstræner

Morten Olsen har fået flere tilbud fra udlandet og overvejer nu sin fremtid efter VM-slutrunden næste sommer. (Foto: AP)
Morten Olsen har fået flere tilbud fra udlandet og overvejer nu sin fremtid efter VM-slutrunden næste sommer. (Foto: AP)

Morten Olsen overvejer stadig, om han skal forlade posten eller fortsætte som dansk fodboldlandstræner, når hans kontrakt udløber efter VM-slutrunden i Sydafrika næste år.

Hans arbejdsgiver, Dansk Boldspil-Union, har meldt ud, at afgørelsen skal falde inden nytår, men Olsen har endnu ikke bestemt sig.

- Jeg har endnu ikke taget en beslutning, om jeg vil forlænge, der er ingen afklaring endnu. På et eller andet tidspunkt kommer der en udmelding fra DBU, og mere siger vi ikke om den sag. Ellers vil vi få det spørgsmål hver dag, når vi nu samles på mandag, siger Morten Olsen til B.T.

Landstræneren, der mandag samler landsholdet før venskabskampene mod Sydkorea og USA, er en ombejlet herre og har tidligere udtrykt interesse for at træne et klubhold igen efter snart 10 år som dansk landstræner.

- Der har været henvendelser fra klubber. Det er klart, at mange klubber i Europa ved, sådan er denne branche jo, hvilke trænere der står uden job til sommer, siger Morten Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere