Delte meninger om Ståle

Norske avislæsere uenige om Ståle Solbakken som landstræner. Kun lidt over halvdelen bakker op

Ståle Solbakken deler nordmændene - i hvert fald dem, som benytter VG's hjemmeside. (Foto: Anders Brohus)
Ståle Solbakken deler nordmændene - i hvert fald dem, som benytter VG's hjemmeside. (Foto: Anders Brohus)

Selv om det norske fodboldforbund har været tidligt ude med snøren for at sikre Ståle Solbakken som kommende landstræner, så er de lokale fodboldfans tilsyneladende ikke overbeviste om FCK-trænerens fortræffeligheder.

Således er brugerne på Norges største nyhedshjemmeside, VG, splittede ved udsigten til, at Solbakken i 2011 sætter sig i landstrænersædet. Her tror kun godt 52 procent, at Solbakken vil være i stand til at løfte landsholdet til nye højder, mens resten enten vil beholde Egil 'Drillo' Olsen eller ønsker en helt anden.

Godt 27 procent havde helst set, at en anden kandidat fik jobbet, mens resten foretrækker, at 'vikaren' 'Drillo' bliver på posten.

Men nordmændene får Solbakken om de vil eller ej. Og i følge Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, kan det meget vel ske før tid.

- Jeg tror ikke, at han bliver i FCK kontrakten ud, siger han til VG. Der kan hurtigt ske noget allerede til sommer. Måske ønsker klubben at skifte træner på det tidspunkt.

Det er ikke fremtidsrettet at have en træner i klubben, som man ved forsvinder. Den næste tid i FC København bliver meget afhængig av resultater. Så længe holdet vinder, bliver der ikke nogen problemer. Ellers kan der blive uro. Måske tør spillere, der ikke starter inde, kritisere træneren lidt mere, vurderer Allan Olsen, der ikke mener, at nordmændene for alvor havde andre seriøse kandidater til jobbet.

- Hehe, hvad var alternativet? 'Drillo'? Det er en god deal for Norge, men jeg er ikke sikker på, at den er ligeså god for Solbakken. Norge har ikke det bedste materiale og det er næppe et skridt op for Solbakken - snarere et til siden, vurderer han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere