Simon Kjær overvældet

Det 19-årige danske stortalent Simon Kjær havde egentlig indstillet sig på, at A-landsholdet ikke blev til noget i denne omgang

Simon Kjær har markeret sig positivt i Serie A, og det belønnes nu med en udtagelse til det dansk landshold. (Foto: AP)
Simon Kjær har markeret sig positivt i Serie A, og det belønnes nu med en udtagelse til det dansk landshold. (Foto: AP)

Da han lagde hovedet på puden i aftes havde han ikke hørt fra landstræneren. Og derfor ventede Simon Kjær, at dagen ville byde på en invitation til U21-landsholdets kamp mod Malta.

- Jeg havde ikke hørt noget fra landstræneren. Og jeg regnede ikke med, at jeg ville blive udtaget uden at høre noget inden, fortæller Simon Kjær til ekstrabladet.dk.

- Jeg var indstillet på, at turen skulle gå til Malta og så ville familien komme ned og besøge mig fredagen efter inden vi skulle møde Napoli. Og det var helt fint med mig, ler Simon Kjær veloplagt.

I stedet for et opkald fra landstræneren blev det først hans agent Mikkel Back og siden farmand Jørn Kjær der inden for 30 sekunder begge ringede op til Simon Kjær og overbragte den gode nyhed til den 19-årige spiller, der kort efter kunne dele udtagelsen med sine holdkammerater, der samledes til eftermiddags-træningen i den sicilianske klub.

- Jeg er meget glad og stolt over udtagelsen. Der er så mange mennesker, der fortjener et klap på skulderen for at det er lykkedes. Landsholdet var der ikke mange, der troede på, da jeg var 18 år. Der havde jeg knapt nok fået debut på U19-landsholdet. Der troede folk bare ikke på, at det ville komme så hurtigt. Det er helt overvældende, konstaterer Morten Olsens kanin.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen