Annonce:
Annonce:

Maradona: Messi er ikke sikker

Kun Liverpools Javier Mascherano er sikker på en plads i startopstillingen for Argentinas landshold, siger den ny landstræner Diego Maradona

Diego Maradona debuterede som landstræner onsdag - og gav ved samme lejlighed Javier Mascherano debut som anfører. (Foto: AP)
Diego Maradona debuterede som landstræner onsdag - og gav ved samme lejlighed Javier Mascherano debut som anfører. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Liverpool FC's midtbanespiller Javier Mascherano er eneste spiller, der kan vide sig sikker på en plads i startopstillingen på det argentinske landshold.

Det meddelte landstræner Diego Maradona efter 1-0-sejren over Skotland onsdag aften.

- Udover Mascherano er ingen garanteret en startplads - uanset hvem han er, sagde Maradona til radiostationen La Red efter hjemkomsten fra Glasgow.

Og det kan stjerner som Lionel Messi, Roman Riquelme og Maradonas egen svigersøn Serio Agüero så tænke lidt over.

'Jeg elsker Roman'
Mascherano debuterede som anfører i sejren over Skotland, mens hverken Riquelme eller Messi spillede efter ønsker fra deres arbejdsgivere Boca Juniors og FC Barcelona.

Maradona har lovet det argentinske folk sprudlende spil og en VM-titel og har da heller ikke lagt skjul på, at folk som netop Riquelme og Messi er en del af hans visioner. Men de er ikke så vigtige som Mascherano.

- Jeg elsker Roman. Jeg har fortalt ham, at han er min spiller. Og jeg har fortalt Messi det samme. Men det hele afhænger af hvor gode de er til at tilvænne sig, hvad vi forsøger, siger Maradona.

- De har vist, at de er gode nok til landsholdet, men vi kan ikke bare dele pladser ud. Vi bliver nødt til bruge spillere, der kan løbe for holdet - og som har den rette følelse for landsholdet, siger den tidligere verdensmester.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: